takze mam taky maly problem, v poslednom case, ked sa chcem prihlasit na birdz cez internet explorer, zakazdym po zadani hesla sa to zasekne a skace mi obrazovka a donekonecna overuje prihlasenie, kym nezadam inu adresu. a to iste urobi aj pri odhlaseni.
ináč tiež sa mi to stávalo ale nie s Birdzom...keď som sa šla prihlásiť na jednu stránku okamžite sa to zaseklo...vyriešila som to tak že...som presedlala na Mozillu
@Similda presneee aj mne sa to stáva vždy keď idem na Birdz cez IE. No nič s tým nerobím len si zavrem to okno, otvorím nové okno, nahodím stránku a v ňom som už prihlásená
inac fakt, ten virus explorer dobre svinstvo....okrem pocitaca napada aj centralnu nervovu sustavu pouzivatela a sposobuje riziko infarktu v mladom veku
Je zaujímavé, že ako vždy všetci na exploder nadávate.
Nie je najlepši prehliadač, ale je najpoužívanejší a je kopa stránok, ktoré fungujú len cez exploder a ak ho nemáte, tak smola.
A za to, že na birdzi sa nikdy nemôže urobiť nič tak, aby to fungovalo aj cez najpoužívanejší prehliadač ten prehliadač nemôže, skôr je chyba v birdzi.
Ako som pochopila z iných diskusíí, tak naprogramovať niečo pre exploder je zložitejšie, ale neviem, prečo sa na exploder vždy radšej vykašlú aj ked je najpoužívanejší tak sa nič nenainštaluje tak, aby to bolo ok.
By ma zaujímala aj reakcia od niekoho zodpovedného, bud @tomas -a, alebo @tenpatic -a
@hekysek Neviem, na koho si reagoval, ale asi na zakladateľku, ale aj tak napíšem, že mám pocit, že raz tu bolo už písané, že to robí ten najnovší IE,teda osmička, ja mám IE 8 a robí mi to...
@d170 ano zistil som o nejakom probleme v niektorych internet exploreroch s novym prihlasovanim, resp. aj dalsie chyby.
snazime sa opravovat postupne vsetko co je niekde zle... aby to slo vsade.
nastastie VACSINA uzivatelov (cca 70% birdzakov) pouziva ine prehliadace (nie Internet Explorer), takze ty by mali mat ovela optimalnejsi a funkcnejsi birdz. samozrejme snazime sa to zlepsovat. je pravda ze ja pouzivam NAJPOUZIVANEJSI prehliadac (Mozilla Firefox), ale snazim sa kontrolovat obcas aj ine.
Problem s Explorerom je v tom, ze ma prilis vela verzii a kazda funguje inak. Obcas co ide v IE 6 nejde v IE 8 alebo naopak. Cize je to tazke.
Ak tvrdis, ze niektore stranky idu "iba v Exploreri" tak su tie stranky pravdepodobne 8-10 rokov stare, lebo dnes sa uz nezvyknu robit "iba Explorerove" stranky.
@tomas - keď už spomínaš prihlasovanie, tak som ti len chcel povedať že v poslednom čase sa mi zdá ako keby birdz rušil moju session kedy sa mu zachce - kedykoľvek náhodne v intervale od 10 minút nečinnosti do... no povedzme... 30 minút nečinnosti... chýba mi trvalé prihlásenie
@d170 cez IE na birdzi ostatne veci funguju normalne, aspon ja som si nic ine nevsimla, ze by bolo problemove. ale kvoli niektorym strankam tiez pouzivam explorer 7 namiesto mozilly, lebo sa vyskytne chyba, ale to su skor vynimky.
@adka279 mam aj ine prehliadace, o to tu vobec neslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ináč tiež sa mi to stávalo ale nie s Birdzom...keď som sa šla prihlásiť na jednu stránku okamžite sa to zaseklo...vyriešila som to tak že...som presedlala na Mozillu
ked ide do tuheho tak
Ako ochranu používaj iné prehliadače.
Nie je najlepši prehliadač, ale je najpoužívanejší a je kopa stránok, ktoré fungujú len cez exploder a ak ho nemáte, tak smola.
A za to, že na birdzi sa nikdy nemôže urobiť nič tak, aby to fungovalo aj cez najpoužívanejší prehliadač ten prehliadač nemôže, skôr je chyba v birdzi.
Ako som pochopila z iných diskusíí, tak naprogramovať niečo pre exploder je zložitejšie, ale neviem, prečo sa na exploder vždy radšej vykašlú aj ked je najpoužívanejší tak sa nič nenainštaluje tak, aby to bolo ok.
By ma zaujímala aj reakcia od niekoho zodpovedného, bud @tomas -a, alebo @tenpatic -a
snazime sa opravovat postupne vsetko co je niekde zle... aby to slo vsade.
nastastie VACSINA uzivatelov (cca 70% birdzakov) pouziva ine prehliadace (nie Internet Explorer), takze ty by mali mat ovela optimalnejsi a funkcnejsi birdz. samozrejme snazime sa to zlepsovat. je pravda ze ja pouzivam NAJPOUZIVANEJSI prehliadac (Mozilla Firefox), ale snazim sa kontrolovat obcas aj ine.
Problem s Explorerom je v tom, ze ma prilis vela verzii a kazda funguje inak. Obcas co ide v IE 6 nejde v IE 8 alebo naopak. Cize je to tazke.
Ak tvrdis, ze niektore stranky idu "iba v Exploreri" tak su tie stranky pravdepodobne 8-10 rokov stare, lebo dnes sa uz nezvyknu robit "iba Explorerove" stranky.
@d170 cez IE na birdzi ostatne veci funguju normalne, aspon ja som si nic ine nevsimla, ze by bolo problemove. ale kvoli niektorym strankam tiez pouzivam explorer 7 namiesto mozilly, lebo sa vyskytne chyba, ale to su skor vynimky.
@adka279 mam aj ine prehliadace, o to tu vobec neslo