má s externým niekto skúsenosti? ste za alebo proti? chcem si dať prihlášku do PO na manažment normálne a na UPJŠ na verejnú správu ako externé...je to blbosť? kto môžte poraďte, príp. nejaké ine info...
Management nieje zlý výber a podľa slov môjho spolubývajúceho, ktorý ho už vyštudoval, je to škola s prstom v zadku. Ale tá verejná správa je hovadina podľa mňa. Ťažko povedať aké máš plány do budúcna, robotu však s managementom v pohodke nájdeš
@nikisweet ah, je to strasne tazke vybrat si niečo čo budem robit v buducnosti a pritom ide o to, ze vystudujem a nenajdem si dobru pracu... a druha vec je, ze este neviem co obsahuje studium - a co ked ma to nebude bavit? ale je to asi to co by ma najskor bavilo... a robi ten tvoj kamos niekde v tomto odbore, v manazmente? verejna sprava zas je fakt na tom tak zle??
@nikinkira nedávaj si externé. pokiaľ nemáš prácu alebo nejaké problémy kvôli ktorým by si nemohla bývať v inom meste a chodiť denne do školy, tak určite nie. prídeš o všetku srandu okrem iného, a je určite lepšie mať spolužiakov v tvojom veku s ktorými si budeš rozumieť a pomôžete si a tak, akoby si mala chodiť raz za čas do školy, spolužiakov nepoznať, prípadne by to boli starší ľudia, ktorí už majú rodinu, robotu a len si dorábajú školu... + neplatí sa náhodou za externé?
@nikisweet no mne sa nezda zeby to bola taka hracka zamestnat sa s manazmentom vela ludi studuje manazment, a skoro vsade ak si kuknes profesiu chcu na taketo manazerske ci ekonomicke pozicie niekolko rokov praxe...teda osobne som nenasla ziadnu manazersku poziciu kde by nechceli prax, netusim kde sa vsetci ti manazeri zamestnavaju potom ale asi nie celkom v odbore, aj ked statistiky nemaju zle....a pamatam si tiez na holku co bola v spravach ze skoncila manazment a nevie si najst robotu prave kvoli tomuto...urcite lepsie sacne ako u mnohych humanitnych odborov, ale nespoliehala by som sa na to ze najst si robotu bude take bezproblemove
No a práve ten háčik je v tom, že mnoho ľudí praxuje už popri škole nakoľko to v pohode stíhajú a vraj aj niektorí pracovali na plný úväzok, ba dokonca študovali popri managemente ešte právo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Čistá psychiatria ...
Už teraz individuálne nezvládam štúdium popri práci ... Buď jedno alebo druhé ... Ak chceš mať aspoň niečo z toho plnohodnotné ...
...takže radíte mi, aby som si tú verejnú správu ani nedavala? je to blbosť?
Tak dám vedieť, aké to je!