@lintu nieje to problem, len ked ja niekomu neznamemu poslem spravu, tak sa mu to úlozi do toho priecinka, a vacsina ludi ani len netusi, ze taky existuje, a potom logicky nemoze odpisat a vznikaju nedorozumenia....a mne to tam tiez uklada, len ja uz o nom viem, tak ho pre istotu kontrolujem...
@solembum no facebook, čo ti poviem....ja som o tom priečinku do určitej doby tiež nevedela a potom pozerám, že fíííha, čo to tu ja mám za správy :o
inak z toho tvojho nadpisu nebolo jasné, čo vlastne riešiš, takže tak ale ako ti tu už radili, ak sa ti dá, ľuďom, ktorým odosielaš správy si pridaj medzi kontakty a potom si prípadne na nich urob nejaký špeciálny zoznam, kde im obmedzíš prístup k fotkám, statusom, atď....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2lyžičky za každú správu od ne-priateľov v priečinku ostatné psrávy
inak z toho tvojho nadpisu nebolo jasné, čo vlastne riešiš, takže tak ale ako ti tu už radili, ak sa ti dá, ľuďom, ktorým odosielaš správy si pridaj medzi kontakty a potom si prípadne na nich urob nejaký špeciálny zoznam, kde im obmedzíš prístup k fotkám, statusom, atď....