Zdravím vie tu niekto zistiť cudzie heslo na facebooku..??? ... chem sa trošku pomstiť kamoške,ktorá sa mi pohrala na fb a napísala nejaké "vtipné" príspevky,keď som sa u ňej neodhlásil..
myslíš že ti tu niekto vysvetlí na tri riadky postup ako niekomu zistiť heslo na FB - asi sa hráš na jedného z tých kvázi hackerov ktorí si pozrú primitívne video na youtube a myslia si že to bude fungovať...
@4 tak ja som sa hackol kamoške - spolužiačke ale s tým že ona je glupa jak noc a si dala také isté meno na fb aký ma email O__o a potom si ho zmenila ale som jej furt ho menil a furt som sa mohol dostat bo i na emaily kde jej posielalo tie nové heslá mala také isté heslo ako email (dobrá slovná hračka
@5 tak ale od kamošky by som to nečakala.. teda podľa toho čo by to bolo. a keď on jej niečo napísal tak aj on, keby zistil jej heslo môže spraviť to isté
na tvojom mieste by som si nainstalovala do svojho pc/nb app ktora si zapamätava vsetky operacie vykonane na pc/nb , pozvala ju k sebe , nechala nech si zatial ,co ty sa npr. najes ,prihlasi na fb, a ked odide ,ty si to mozes jednoducho pak zistit pomocou tej app ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
heslo
sex
0000
ked ma aj ona 10, tutovkovo to bude 1 z tychto
a ja neviem, mňa by to ani nejak extra nesralo, napísala by som status, že to čo bolo písané písala kamoška a neriešila by som
myslíš že ti tu niekto vysvetlí na tri riadky postup ako niekomu zistiť heslo na FB - asi sa hráš na jedného z tých kvázi hackerov ktorí si pozrú primitívne video na youtube a myslia si že to bude fungovať...
(trochu som to doplietla