ako sa to vezme...z jednej strany zbytočné vysedávanie za pc...kazenie si očí......ale na druhej si myslím že ked je niekomu treba napríklad úlohu alebo sa dohodnúť von...tak OK
pridám si tam koho ja chcem, to, čo chcem, aby videli ostatní si tiež viem nastaviť, ak si z nikým nechcem písať jednoducho sa odhlásim z chatu a aspoň som v kontakte s rodinou, s ktorou tak často nie som, lebo nemáme na seba čas... aj dnes som si dobre popísala s tetou
@starchild a ochrana súkromia, ktorá sa tam dá nastaviť ti nič nehovorí? .. a nemusím si pridať každého .. a po ďalšie tu ti tiež všetci všetko vidia..
každý je na fb, celý deň tam vysedáva...ja to nechápem, prečo sa každý sťažuje...ja napr. keď chcem ísť s niekým von a nemám kredit, tak je jedno riešenie facebook...alebo neviem, čo je za domácu...tak facebook...má to svoje výhody, aj nevýhody...ale každý tam je...
uz ho postupne rusim.. zacal som premazavanim.. 165 priatelov je uz 35 priatelov.. takto pojdem az na minimum.. po strednej skole tam nezostane kamen po kameni
Kto nesedí za FB, tak si kazí oči inde. Napríklad tu.
Nie, nemyslím si, že je to blbosť. Je to skvelý nápad, najväčšia svetová sociálna sieť, získala si obrovský úspech, a kto vie, ako ho používať, nemôže sa sťažovať. Nikto ťa nenúti písať tam osobné údaje, ani pridávať si neznámych ľudí, ani komentovať každý krok. Máš na výber, ako s ním budeš zaobchádzať.
@sisinka291 nie je v tom problem, len mám pocit, že dosť veľa ľudí tam dáva veľa informácii o sebe,´veľmi osobné fotky.. a niektorí ľudia si to ani neuvedomuju... ale mňa sa to vlastne netyka
asi suhlasim so @47 ani podla mna nie je fbk uplna blbost lebo niekedy ked nieco narychlo potrebujem od niekoho moze sa prihlasit a tak ale je pravda ludia tam su az prilis casto a dlho co je si mylsim nezdrave...
Hurá ! správny názor .. ale napíš aj ty prečo si to myslíš ňe?
ale tak ako podľa toho z akej stránky sa to berie podľa mňa .. lebo je to podľa mňa blbosť preto, že každý tam je a ani ťa nepozná a pridáva si každého do priateľov.. to sa mi nepáči a ešte keď niečo tak napíšeš alebo neviem dačo,tak všetci to hneď vedia
ale inak je to podobné jak všetky internetové stránky ,kde sa dá písať..
Pri dnešnych LCD sa oči nekazia. Jedine može byť problem podráždených očí. človek ma istú tendenciu stále mrkať očami a tým dostáva vlhkosť do oči (jednoducho akokeby ich premazával) No ak napr. sedi pri pc a dlhodobo si prezerá neaky obsah tak mrkať očami akokeby zabudne a tým ich má suché a podraždené. Ved si to všimnite trocha, ktorý z vás mrká očami pri pc ? (jediny budu mrkať len tý ktorý o tomto probléme vedia a snažia sa aby ich oči pri dlhodobej práci pri pc boli ok)
Pri CRT monitorococh je to iné. Tam sa oči naozaj kazia. Je to sposobene obnovovacou frekvenciou monitora (blikanie). Kde to sposobuje poškodenie zraku.
Takže ak mmate LCD monitory tak naozaj si davajte pozor na to či klipkate s očami a ak mate CRT monitory tak ich vyhodte z okna a kúpte LCD
na facebook chodim kazdy den,ale zaroven si aj myslim a uvedomujem ze to strasne "nici" zivot,v tom zmysle ze vsetci idu racej pridat nove fotky,okomentovat statusy a chatovat,ako ist von do kina alebo niekam inak tvrdnut doma pred monitorom...
podla mna nie. ja radsej sedim doma na fb ako keby som mal ist von. naposledy som bol vonku na silvestra, a to len v zahrade, pol hodinu. a predtym len v skole. ja von nechodim. mam radsej fb, birdz a vlastne cely pc a net ako to vonku. moj nazor
Ja na fb chodím len preto, že sú tam tie hry a fotky, a inak nie, lebo aj kamaráti mojich kamarátov vedia, že sa mi napr. páči partička, alebo že pekne spievam atď..Ale občas akože chodím pozerať, mám skype 5.0., kt. je spojený s fejsbúkom, tak tam okuknem, pokomentujem, tám že sa mi dačo páči a koniec...A keby tam neboli vyššie uvedené veci, je to sprostosť...A robia tam také fake skupiny ako že žena si fotila svoje prsia 60 rokov a máš tam SMS-kovú súťaž...Ako neviem, načo to je...Alebo daj Páči sa mi a uvidíš, čo sa stane!!! A nič nebolo, len chceli, aby im tam veľa ľudí dávalo že sa im to páči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
pridám si tam koho ja chcem, to, čo chcem, aby videli ostatní si tiež viem nastaviť, ak si z nikým nechcem písať jednoducho sa odhlásim z chatu a aspoň som v kontakte s rodinou, s ktorou tak často nie som, lebo nemáme na seba čas... aj dnes som si dobre popísala s tetou
neviem kedy už vyjde z módy kydať na FB, lezie mi to na nervy
Nie, nemyslím si, že je to blbosť. Je to skvelý nápad, najväčšia svetová sociálna sieť, získala si obrovský úspech, a kto vie, ako ho používať, nemôže sa sťažovať. Nikto ťa nenúti písať tam osobné údaje, ani pridávať si neznámych ľudí, ani komentovať každý krok. Máš na výber, ako s ním budeš zaobchádzať.
Teraz je tuším strašne v móde nadávať na FB.
Nesuhlasim s tvrdenim ze fb kazi oci toto je moja bezna poloha pri nom.
ak si o niečom myslím,že je blbosť, tak tam nie som...logicky
ale tak ako podľa toho z akej stránky sa to berie podľa mňa .. lebo je to podľa mňa blbosť preto, že každý tam je a ani ťa nepozná a pridáva si každého do priateľov.. to sa mi nepáči a ešte keď niečo tak napíšeš alebo neviem dačo,tak všetci to hneď vedia
ale inak je to podobné jak všetky internetové stránky ,kde sa dá písať..
len tam je viac možností
máš tu dobrých 10 dovodov, no ono ich je v podstate viac
Pri dnešnych LCD sa oči nekazia. Jedine može byť problem podráždených očí. človek ma istú tendenciu stále mrkať očami a tým dostáva vlhkosť do oči (jednoducho akokeby ich premazával) No ak napr. sedi pri pc a dlhodobo si prezerá neaky obsah tak mrkať očami akokeby zabudne a tým ich má suché a podraždené. Ved si to všimnite trocha, ktorý z vás mrká očami pri pc ? (jediny budu mrkať len tý ktorý o tomto probléme vedia a snažia sa aby ich oči pri dlhodobej práci pri pc boli ok)
Pri CRT monitorococh je to iné. Tam sa oči naozaj kazia. Je to sposobene obnovovacou frekvenciou monitora (blikanie). Kde to sposobuje poškodenie zraku.
Takže ak mmate LCD monitory tak naozaj si davajte pozor na to či klipkate s očami a ak mate CRT monitory tak ich vyhodte z okna a kúpte LCD