Facebook - kto sa hrá hry na Facebooku ako FarmVille alebo Restaurant City?
Zdravím.. Už tu na BIRDZ ani moc nechodím, no vidím, že sa to tu veľmi nezmenilo. A hoci tu na BIRDZ nechodím, hľadám ako inak na BIRDZ ľudí, ktorí sa hrajú na Facebooku hry ako FarmVille alebo Restaurant City
farmville uz hram len sporadicky, moc ma to nebavi uz, restaurant city zapnem ked ma napadne ale malokedy bo som level 5 asi teraz drtim cafe world a rybicky..
povazujem to za riadne somariny...ktore nemaju ani hlavu ani patu len ludi proipúravia o cas a rozum..radsej keby sadili na naozajstnej zahrade a ne na virtualnej
@36 presne to isté plus este nejaké iné..ale niekedy mam toho uz plné zuby,,lebo ich mam tak vela,,ze dokým vsetko stihnem na tých hrách porobiť prejde aj pol hodina strateného času..a myslím, že aj ked je to trosku zabava, je to stratený čas.....
@tomas Dobre, veď keby som trochu niečo mala dať, tak sa s tým zmierim, ale ja ani nemám ako. Však to sú úplní mešuge, kde mám nabrať tie ich blbé kreditky?!
restaurant city je najlepsia hra aku mohol kto vymysliet podla mna teda aspon.....farm ville....co ja viem...raz za dva tyzdne ked si kukam hry a teraz na zacalo bavit hotel city( nieco ako restaurant city len si zariadujes hotel)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
happy farm bola super hra, ale teraz straasne zmenili grafiku a nepaci sa mi to
restaurant city - najlepsia hra!
happy aquarium - super hra
@Krutafunebracka Ja do Mafia a Vampire Wars platím =D
bo na facebooku je nuda