Ahojte, mám lumiu 630, nainštalovala som si Facebook messenger, všetko ide ako má, až na jeden problém. Keď píšem dlhšiu správu, tak sa slová začnú ako keby sekať, jednoducho to neuveriteľne pomaly naskakuje do tej správy čo píšem m. Neviete, čím by to mo
@kosmiklove Ja mám lumiu 930 a pokiaľ mi prišlo naraz viacej správ tak som sa k ním ani nedostal pretože mi ten messenger zmrzol pri loadingu..., Inak je to môj prvý WP, ktorý som si kúpil len z nostalgie, kedže Nokia dopadla tak ako dopadla..., Takže nejak extra skúsenosti s ním nemám. Najprv som naň nadával ale teraz viem, že pokiaľ to v Microsofte neposerú, tak Android u mňa definitívne skončil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
co sa tyke messengera tak hej, to je problem.
@kosmiklove potvrd mi prosim, ci to robi aj tebe, alebo su to len lowend zariadenia dakujem, si zlaty
za prve na fb mi furt niekto pise takze by mi to furt pipalo a zralo baterku. na fb chodim len cez IE cez mobilnu verziu fb
@simka1311 ty nemas wp tak neries
a ty odkiaľ vieš, že nemám WP?
ale máš pravdu, ako vždy