nepáči sa mi, nemám ani appku facebook ani messanger pretože mi vadilo, že som tam nemohla byť poriadne offline, musela som otvárať druhú aplikáciu aby som si pozrela správy,...
chodím na fb normálne cez safari a vyhovuje mi to
Ja mám pocit, že cieľom messengera je byť s každou ďalšou verziou horší a horší. Najnovšie, keď si v messengeri otvorím správu, v samotnej facebook appke mi ostáva ako neotvorená, takže si na ňu musím kliknúť aj tam. A nefungujú mi poriadne upozornenia, ale to môže byť aj niečím iným.
ale čo? , to mate ake divne? mne to uplne ide dokonale, vzdy ked prisla sprava upozornenie, alebo vibracia podla toho ako som si nastavil, a vsetko ide, ziadne spomalovanie nic , sice naisnstaloval som si to len včera ale a tak...
ja idem normálne cez prehliadač...ináč niečo (pravdepodobne messenger) mi dosralo nastavenia, že teraz ma každému ukazuje s mobilíkom v lište a nedá sa mi to nijak vypnúť...a potom ukazuje, že kedy som bol na fb, aj keď som invisible...jedine dať vypnúť chat pre všetkých a to zase potom nevidím, kto je online...
@6 presne, to su uplni kokoti.snazia sa urobit najviac ne-user friendly appku na svete. staci aby sa normalny clovek pozrel a hned vidi ze je to kokotina. nechapem co maju za architektov.
Nepáči sa mi to. Jednak mi zbytočne zaberajú miesta dve aplikácie, jednak musím vkuse posúvať stranu ďalej či mám správu a keď si zapnem messenger, musím ho vypnúť a zapnúť samostatne fb na to, aby som sa dostala k novinkám. A potom mi bežia zbytočne dve apky na pozadí keď nohla len jedna
@mefistofel mám android hej, mám tam aj nejakú appku na FB už, ale tá je dobre sprostá, nepoužívam ju, idem na fb normálne cez web a aj keď mi to tam blbne tak sa to dá ovládať v pohode
má fajn funkcie (chat heads predovšetkým), no najviac ma sere, že sa z neho nedá odhlásiť...samozrejme viem že to ide cez nastavenia aplikácií ale nie je to zrovna pohodlné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chodím na fb normálne cez safari a vyhovuje mi to
ale vadi mi, ze hned, ked sa pripojim na wifi, tak mi ludia pisu -.- musim si to niekde pozriet v nastaveniach, aby som nebola online
@3 to musí byť hrozné!
inak len vynimocne pisem cez mobil, hlavne ked zhanam ludi na von a pod.