ked mi niekto napise a mam pri sebe fon a vyskoci mi ta messengerova bublina, tak odpisem. nejak to zas nevyhladavam, ale hlavne kvoli mobilovej klavesnici. inak ked pisat, tak radsej z pc.
WTF? veď na každom zariadení je rovnaký, akurát verzia pre WP je stále pozadu :/ ... kým bol FB chat integrovaný do WP8 nepoužíval som, lebo nebol. Odkedy zrušili integráciu chatu v systéme a vidali app tak používam. Nepoužívam aplikáciu FB na stalkovanie Užitočnejší mi príde messenger ako dorozumievací prostriedok
neviem ako zahlasovať: Mess som používala, keď sa nedali odosielať obrázky/fotografie cez normálny prehliadač. odkedy sa to dá, je pre mňa (a pre RAMku môjho mobilu, ktorá by mohla byť aj lepšia) efektívnejšie odpisovať takto ako prepínať medzi 2 aplikáciami (lebo nie som iba na fb, ale zvyčajne na x ďalších weboch)
zmazal som facebook aj messenger a na fb keď tak idem cez m.facebook prehliadač..na mojom ultra HTC si to zaberalo pamäť koľko len chcelo že mi prestalo príjmať aj SMS ..rofl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale je to super vec, lebo môžem volať zadara keď je ten druhý online
operátori majú určite radosť