vám ide odosielať na FB správy? Pretože ja tam takmer vôbec nechodím, ale včera sme našli fotoaparát a asi som na FB našla majiteľku (je to môj jediný kontakt na ňu, mail tam uvedený nemá), ale správa mi vôbec nejde odoslať. Tak som skúsila
Tak ja skúsim ešte na inom PC alebo v inom prehliadači. Fakt to nechápem. To je asi 3. krát čo používam na FB správy a hneď 2. krát čo je s tým nejaký problém.
@azizi Pokiaľ nemáte spoločných priateľov, správa sa sice odošle, no dotyčnej osobe sa uloží do priečinka ,,iné'' .... A to je problém, že sa neukáže priamo v správach, ale v správach treba kliknúť na položku ,,iné''
@77hanes77 Tak to som vôbec netušila, že tam niečo také je! Tak som išla kuknúť a normálne tam mám niekoľko neprečítaných správ. Tak to fakt netuším, či si to nájde. Žeby som ju skúsila aj požiadať o priateľstvo? Ale ja také žiadosti od neznámych ľudí rovno ignorujem, tak neviem teraz no
@azizi určite si ju radšej addni, vtedy by sa tá správa mala potom presunúť do normálneho priečinku a ja zvyknem písať neznámym ľuďom čo si ma pridajú že či sa poznáme, lebo to môže byť niekto s kým som sa stretla len podľa mena/profilovky si ho neviem zaradiť ale nejakých rôznych obviously divných mexičanov a podobne ruším, to snáď každý
Tak mi odpísala, ale iba na tú žiadosť, to znamená, že správu si zjavne nevšimla. Ďakujem vám za pomoc! Prípadne ešte potom sem napíšem ako to dopadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aj ja to tak mám
Fakt som krava, že mi to napadlo až po tejto mojej otázke a ospravedlňujem sa za zbytočné fórum.
Síce to, že má niekto správy blokované, je užitočná informácia, vďaka