Ahojte, chcem sa vás spýtať na vaše skúsenosti, čo sa týka facebooku v mobile. V akej forme ho preferujete a máte, skúsenosti, že tak, ako ho používate je to najlepšie ? Prosím, aby ste odôvodnili váš názor.
a) Facebook app-ka v mobile
b) Facebook messeng
používam len prehliadač lebo cez app som aj tak nemohla tuším písať správy bez toho aby som používala messenger a ten mi strašne liezol na nervy ked mi vyskakovali staré správy po zapnutí wifi a nešlo to vypnúť
používam všetky 3 čo si napísala ale kus mi vadí, keď mám na mobile/tablete vypnutý net a keď si ho zapnem, tak mi zrazu začnú prichádzať cez messenger všetky správy, ktoré som si predtým písala z iného zariadenia
a) nemám...vyžaduje to kokotiny, zbytočne to zaberá pamäť a žere batériu...a zlé hodnotenia (viac ako 2 milióny) na GP tiež hovoria, že nie je dôvod inštalovať si ju. Ja chodím cez m.facebook cez prehliadač
b) je to úplná zbytočnosť, robiť samostatnú appku na správy...Messenger ale mám, nakoľko ChatHeads sú veľmi podarené a aj dizajnovo je to šumné Absolútne ale nechápem nemožnosť odhlásiť sa z toho, nie vždy mám náladu na písanie ale Messenger ti nanúti pozerať sa na tie ksichty
c) sú podstatné veci, ktoré tam chýbajú (mazanie/upravovanie komentov, zobrazovanie príspevkov na stránkach..) ale inak je to postačujúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
b) je to úplná zbytočnosť, robiť samostatnú appku na správy...Messenger ale mám, nakoľko ChatHeads sú veľmi podarené a aj dizajnovo je to šumné Absolútne ale nechápem nemožnosť odhlásiť sa z toho, nie vždy mám náladu na písanie ale Messenger ti nanúti pozerať sa na tie ksichty
c) sú podstatné veci, ktoré tam chýbajú (mazanie/upravovanie komentov, zobrazovanie príspevkov na stránkach..) ale inak je to postačujúce
no je to dobre ked chcem poslat nejake fotky alebo čo