kedže som na hudbe "závislý" tak chcem byť o všetkom informovaný ..a fb je najlepší v propagácií..tak sledujem novinky zaujímavosti a tak správu pošlem raz za mesiac a nemám ani jednu fotku ani nič podobne ani nepíšem čo som papal a kedy chodím na záchod
pokial sa vies stretnut s kamaratmi (dohodnut, pozhanat kto by siel na pivo a tak), vymienat studijne materialy a informacie k studiu aj inym sposobom a je to bud lacne, alebo zadarmo ako FB ... tak sa nedavaj
nikto nikoho nenuti tam pisat statusy, zdielat kraviny a pridavat si 1000 ludi
ja som na FB a má to svoje výhody, ale ak si doteraz facebook nepotreboval, vedel sa bez neho zaobísť a chceš tam ísť len zo zvedavosti, tak nevidím dôvod registrovať sa tm
ja na FB nezávislačim, takže mi to nerobí starosti a využívam ho hlavne kvôli školským veciam, pretože tam si vždy posielame poznámky, testy, radíme si so staršími študentmi
@jack3265 posledna veta znazornuje to, ze vela odporcov facebooku ma zauzivane to, ze je preplneny debilin, ludia tam zabijaju cas, odhaluju sukromie, degeneruju a pisu sprostosti ... toto vsetko je len iluzia, pretoze, ked je clovek rozumny a nechce to robit, nic ho nenuti ...
preto som to teda pisal, ze nie vsetky negativne komentare su opodstatnene a su zalozene len na stereotypoch...
ja v tom vidim len vyhody napriklad a v tom smere aj vyuzivam
chodim tam malinko cez týžden nemam net a cez vikendy som vacsinov vonku odcestovana kludne sa mozes dat ak ti to ma nieco priniest..mne to je dobre na eventy rozne akcie a dohadovacky za kym pridem najblizsi vikend
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
prečo kvuli hudbe?
nikto nikoho nenuti tam pisat statusy, zdielat kraviny a pridavat si 1000 ludi
preto som to teda pisal, ze nie vsetky negativne komentare su opodstatnene a su zalozene len na stereotypoch...
ja v tom vidim len vyhody napriklad a v tom smere aj vyuzivam
Nedávaj sa na fb...je to strata času. Keď vidím, koľko pri ňom trávia niektorí spolužiaci, tak nenchápem
Birdz je lepší