jaaaj inak mna tak ten moj mobil sere normalny prehliadac co je tam uz odzaciatku stale blbne vypne sa uplne alebo prestane ist net aj ked ide (cez wifi) a aj vsetky ostatne prehliadace okrem opery ale zas opera je jebnuta a napriklad na birdz sa cez nu nemozem prihlasit v poslednej dobe a to trva uz asi pol roka a este aj ked normalny prehliadac funguje tak birdz sa tam zobrazuje tak na hovno ze mi je z toho zle nemozem priblizit ked chcem otvorit ts alebo notifikacie cize iba nahodne tukam a obcas sa mi podari trafit to co chcem
pripájam sa iba cez Operu Mini. Zbytočne by som inštaloval desiatky aplikácii na každú stránku, keď mi stačí jedna aplikácia - prehliadač. Fb nie je výnimkou.
messenger nepoužívam lebo ma otravuje to násilné pútanie pozornosti tým, že tam stále vyskakujú okná ako niekot napísal a hen to a tamto. Nech idú do preč
na fb som radšej cez pc, pripájam sa ale aj cez mobil kvôli upozorneniam....a keďže mám WP8 (Lumia 920) tak mi netreba messenger, chatujem priamo z mobilu (cez SMS-konverzácie) je to parádna vec občas sa mi ale stane že namiesto fb-chat správy odošlem sms-ku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A chodím cez prehliadač, ale Operu Mini, vyhovuje mi to "staré" zobrazovanie fb, nie to čo sa podobá fb aplikácii
zbytočne si budem obzerať celý fb, keď ho využívam viacmenej len na správy
Zas tolko konverzacii nevediem, aby mi to vkuse vyskakovalo a na tych skupinovych, kde si s kamosmi prispievame casto, mam upozornenia vypnute.
A navyše, neznášam, keď po pripojení na net mi vybehlo xxxx upozornení z FB