Pls nevedeli by ste mi niekto poradit co mam spravit aby mi na nastenke zobrazovalo prispevky od istej osoby? ...v chate ho mam ale testy a aktivity mi nezobrazuje... Dakujem .
...a vás nenapadlo, že si už mohla v medzičase od tej osoby zistiť, že aktivity a testy robí? s tým sa asi nedá nič, na takéto veci sa stále niekto sťažuje, dúfaj, že sa to spraví samé. alebo máš odškrtnuté "hide", ale o tom by si asi vedela....
klikni na jeho profil, ci ti to tam zobrazuje a ak hej a na tvojej nastenke to neni,tak si si ho dala skryt.. ked prejdes na hocijaky prispevok od niekoho,tak ti v pravom hornom rohu zobrazi Hide (Skryť),tak klikni na to (ak ti da na vyber z dvoch/troch,klikni na hociktore) a potom ti vypise,ze ak to chces naspat,tak to mozes zmenit v nastaveniach nejakych (bude na to odkaz=modrym pociarknuty text,tak na to klikni) a tam si to mozes nechat znovu ukazat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov