KOKOT!!!!!!!!ak mate facebook a pride vam posta typu I GOT SURPSISE FOR YOU a odkaz niekam tak NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE NEKLIKAJTE JE
@fanklublbl tak vám treba keď používate ksichtbúk? Skôr tak vám treba že sťahujete každú károvinu...
Ten mail nemusel byť ani od Facebooku, stačilo pri posielaní mailu zmeniť hlavičku PHP a ako odosielateľa kľudne napísať Billa Gatesa z jeho osobnej mailovej schránky (ak dáku má)...
došlo mi to od jednej baby, ktorá mi v živote nepísala. a keď som jej išla písať, čo to je, vždy bola offlajn. tak nie som sprostá, aby som na to klikala, a už vôbec, aby som si to sťahovala a inštalovala. ale tak hádam tvoje upozornenie tým blbším pomôže
@fanklublbl myslel som to obrazne...ak ho nepouzivas tak preco sa do tejto temy zapajas????a urazas FB???kto to vymyslel ma tolko love ze si zije urcite lepsie ako ktokolvek iny....ako ja alebo ty.
@fanklublbl Tak má ale pochybujem že ho niekomu okrem svojej rodiny aj dá, nech mu tam nechodí reklama na viagru (on je totiž verný svojej značke), chňápeš...
@malcharek lebo som bol chvilu nuteny ho používať, urážam gaysbook? fakt choď niekedy von, už som pár ľuďom pomáhal s compami, keď mali problémy spôsobené podobnou príčinou, ty si sa dufam aspon poučil a už nebudeš klikať na žiadnu sprostosť a mimochodom, ak by si bol múdry a zálohoval si systém, tak by si miesto 5 hodín mrdania sa a odstranovania vírusu to mal vyriešené za pol hodky a popri tom by si popíjal pivko
@fanklublbl tak teraz si sa kurevsky dojebal....ten virus nebol na mojom kompe ale na strykovej frajerky....zavolala ci pomozem...pomohol som...na to ze som neni manik ako ty tak to trvalo 5 hodin ale DOKAZAL SOM TO AJ KED NEMAM MATURITU!!!na prvy pokus odstranit toto je celkom dobry vykon aj pre nevzdelanca ako som ja...
@malcharek ja nie som manik, ani som to nestudoval, ani si tým nezarábam, proste mám možno na to trochu gény a dobré srdce tak idem pomoct, tak ja Ti chcem dat dobrú radu a ešte sa podľa teba do*ebem? nikde som neznižoval tvoje zásluhy na odstranení vírusu, tento nový som zatial nikomu ani sebe nemusel mazať a dúfam že ani nebudem musieť, nuž za dobrotu na žobrotu držím palce pri maturite
@keepoff ak si pochopila co som chcel povedat preco sa mam namahat pisat to nejako inak???nemam casu tolko aby som tu pisal eseje!!!mam robotu a treningy...nesedim cely den v skole alebo za compm ako ty.
@zajko30 si nevidel film Social Network ci ako je to? vola sa MARK ZUCKEMBERG. adresu neviem, ale nevadi.
sme dnes taky priklad pocitaly a ze ten mark ak nechce aby sa mu za rok pridavalo 5percent somy ktoru tam ma (facebook stoji priblizne 8 000 000 000 a on ma z toho 4 000 000 000) tak musi minut za sekundu 248 (este SK) aby sa mu to nepridavalo. a gates musi minut (ma asi 45 000 000 000) asi 2480 (stale SK) za sekundu aby sa mu tych 5percent nedavalo na ucet. zaujimave
@chidori uz 100 krat pisem ze ne ja ale kamoska!!!ja len vravim ze sa to siri cez FB a treba davat pozor...ja mam aspon dobry antivir a nesom kokot nevzdelany co klika na kazdu kkktinu!
@malcharek vieš, mne to prišlo tiež na FB a keď nie si nevzdelaný prečo si na to klikol? existuje také tlačítko "uložiť ako" ktoré ti ukáže typ súboru. a binary by som v živote nesťahovala z takého neznámeho a divného serveru. a tiež by ma v živote nenapadlo, že mi ide kamarát posielať správu písanú anglicky na nejaký odkaz tak nezúr.
@chidori v 75 pises ze preco som na to lkikol a uz 101 krat pisem ze to bola kamoska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do pici to tu nikto necita prispevky len hned ukazuje ze je lepsi a poucuje?
no tak ak "kokotovi" ako si niekoho oslovil na azčiatku tvojho príspevku dojde že kokotiny netreba sťahovať a už vobec nie srandy s názvom "security tool" alebo "free antivirus"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Ten mail nemusel byť ani od Facebooku, stačilo pri posielaní mailu zmeniť hlavičku PHP a ako odosielateľa kľudne napísať Billa Gatesa z jeho osobnej mailovej schránky (ak dáku má)...
a btw neverím že Bill Gates nemá vlastný mail,
na facebooku je tych kokotov miliardy... viac ako je ľudí na svete
už mi lezú na nervy vety typu "veď som ti to písal na facebook"...
@filipkoo krásne napísaná metafora
@zizisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teda, aspoň ja neviem o žiadných
a ešte som žiaden nechytil
windows sucks
sme dnes taky priklad pocitaly a ze ten mark ak nechce aby sa mu za rok pridavalo 5percent somy ktoru tam ma (facebook stoji priblizne 8 000 000 000 a on ma z toho 4 000 000 000) tak musi minut za sekundu 248 (este SK) aby sa mu to nepridavalo. a gates musi minut (ma asi 45 000 000 000) asi 2480 (stale SK) za sekundu aby sa mu tych 5percent nedavalo na ucet. zaujimave
...koľko vulgarizmov