Mozu ucitelia v priestoroch skoly fajcit?? Ked je vycapene Zakaz fajcenia nemalo by sa to tykat vsetkych co do arealu skoly vojdu? Spoluziak dostal minule zapis ze mal cigaretu nehoriacu v ruke. Profesorka mu dala zapis ze propaguje drogy v skole a ked id
ja som mala krabicku nehoriacich cigariet v taske a druhy raz vo vrecku (ani raz ma nikto nevidel ich drzat ani fajcit) a mala som dostat 2 zo spravania.
@denix akoze ja na to kaslat mozem. Akurat mna serie ta neferovost voci inym fajciarom v skole. Tym myslim uz dospelych ziakov fajciarov. Predsa to voci nim nieje ferove. A este sa provokacne s cigaretami len tak premava.
@burble da sa to i tak povedat. s tou taskou to bolo zlozitejsie, ale vo vrecku bolo vidno obrys krabicky, ucitelka prisla ku mne a vytiahla mi ich z vrecka.
no co ludia su svine a vyuzivaju to ze su na vyssom poste ... potznam aj ucitelky ktore chodili fajcit cez hodinu a ziaci samozrejme na zachod a podobne ja som este nefajcil ked som bol v skole takze ma to ejak netrapilo
@burble jasne, ze nie, ale to nie je ich problem, kedze ma fajcit nikdy nevideli. mohli sa akurat tak domnievat, ze fajcim, ked mi nasli cigarety. nemali pravo ma trestat za fajcenie.
@33pepo93 ked mas s nimi spory a oni sa chcu pomstit, tak ti nepomoze nic.
@atropabelladona ale oni prehľadávali izby na tom výlete u každého, to bolo psycho niekomu pozerali ešte dosku od záchoda, či ich neschoval tam... ich bavilo robiť policajtov...
@sapphirizing podla mna oni sa na to celu cestu tesili, ze kedy uz zacnu prehladavat. a pritom som mala najoriginalnejsiu skrysu. myslim si, ze im to niekto povedal, lebo s ich dutymi hlavami by ich to ani nenapadlo.
@atropabelladona nie no, tak podľa mňa dostatočný vek na fajčenie je tak od 15-16 vyššie, nemyslím si, že mám vôbec právo myslieť si, že to je 18, keďže ja fajčím od 14stich, len toto som chcela vedieť, či si ešte nebola taká celkom decková samozrejme že nemali právo ťa za to trestať, veď aj keby ťa videli fajčiť hocikde mimo areálu školy, príp. možno školskej akcie alebo času, v kt. školu nemôžeš opustiť, tak by nemali právo.
@atropabelladona hej ved dopredu upozornovali, ze si na takych budu davat pozor a na tvoje skryse nezabudnem...dennicek s vyrezanymi stranami pre cigarety no a mierne zacmudene izby tiez neboli voditkom prave do skryse... neviem, kto by z toho nieco mal, ale u nas bolo mozne aj to
@sapphirizing na ten smrad nezabudnem hadam nikdy, ved ku nam stale niekto chodil fajcit. a posledna noc, to bol uplny vrchol (ale mne osobne sa najviac pacila prva noc).
tebe este nikto nepovedal ze ucitelia mozu vsetko? ja taky problem nemam.. fajcime s ucitelmi a rozpravaju nam historky.. napr ako jedna ceckata blondina v ba mhdcke na 12 cm sa hrala na primadonu a pri vychadzani sa vyjebala zo schodov a ucitelovi to prislo vtipne alebo jednoducho triedna povie keby daco vynadala som ti.. dobre pani ucitelka
No u nas to je tak že profáci mozu fajcit v priestoroch skoly samozrejme mimo budovy ale studenti len pred bránov ak chcú mat bezpecie ze nic sa nebude riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ani žiakov, no raz sa stalo že siedmaci, dokonca, fajčili na záchodoch
aby si z nej vybrala cigaretu a zapálila si ju na mieste, kde to nie je zakázané?!??
@33pepo93 ked ta nemaju ucitelia radi, tak odrazu si na vsetko spravia svoje prava.
dpč, vylezie na strechu a rovno si skočí jak dofajčí -.-
@33pepo93 ked mas s nimi spory a oni sa chcu pomstit, tak ti nepomoze nic.