@hetfield tak to máme obaje ten istý problém nemám problém pri pivku za noc vyfajčiť aj 2 krabičky a ked som doma dám tak jednu večer a niekedy si na to ani nespomeniem....robím to už asi 4 roky minimálne takto a nič.....neverím v závislosť na cigaretách
@trash no ja fajcim lucky strike alebo marsky tak to keby som vyhulil dve krabicky za noc tak by ma jeblo ja tak max 10 za vecer ked sa rozhulim inokedy tak 3 za den
@sisel Akurat rozmyslam, ci tvoj nick nemal byt povodne ''sysel'', to uz by bolo na clanok do novin: Negramotnost slovenskeho obyvatelstva stale rastie
@sisel To mi odlahlo Inak fajcim, lebo sa mi pri tom lepsie rozmysla a vzdy ked si zapalim, tak na mna dolahne taky pocit, ako ked sa po tazkom dni zvalis do postele, neviem k comu by som to este prirovnal.. taky nezdravy relax
zacalo to tak uplne nevinne s tym ze to chcem vyskusat..ked so bola mensia tak som chcela vyskusat vsetko a cim skor tym lepsie potom som tomu nejak prisla na chut,neskor som si povedala ze to vlastne ani tak neskodi a voila....3year later...mozem akurat tka utovat ze som si to nesetrila na bivykel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ach krásne, koľkí sme si neodpustili takúto poznámku...
nuž, fajčím lebo mi to chutí. dobre sa mi pri tom rozmýšľa. je to opojné. ukľudňujúce. a pijem kávu. a k tej cigaretka patrí.
P.S. mne to chutí