: : : "fajčil, páčilo sa mi to" si predstavím tak niekoho keď si dá kýbel fajnový, ale taký uplne fajnový, dodrhne sa a poznamená "páči sa mi to" s úsmevom a palcom nahor ako pri volebnych prospekotch _D
@lawey preto som to založil, toto isté urobil kamarát, natiahol polovičku géčka do bonga, dal to do seba, pol minúty kašlal, usmial sa, dvihol palec hore a zajebal:,,To sa mi páči"
pred zakladanim for by mala byt moznost, ci uz nechce user pridat prispevok do uz existujucej podobnej temy, lebo toto tu ked bude stale o tom istom, tak tu uz asi nikto nebude chodit
za mladi som hulil tolko ze mi to prestalo robit dobre a zacalo ma skorej vypatlavat tak som skoncil,ale ked si teraz raz za cas zahulim tak sa mi to zase paci-takze vychutnavat s mierov...
každý predsa vie, že marihuana sa fetuje. alebo ešte niektorí berú tabletky marihuany. minule nejaky diler ponukal. alebo deťom cukríky s marihuanou. a potom sú závislé. a ničia si svoje mlade životy
@4lex Nejde len o zatknutie a marihuanu. Vystopovať väčšinu ľudí podľa nicku alebo naopak nie je veľký problém a niektorí ľudia (napr Ja) používajú svoj nick v spojení zo svojou skutočnou identitou bežne a veľmi sa tým ani netaja. Preto aj keď si to niektorí neuvedomujú je lepšie rozmýšľať pri tom čo tu o sebe, svojich názoroch a iných ľuďoch napíšeme.
Pretože dnes je napríklad úplne bežné že personalisti preverujú adeptov o zamestnanie na sociálnych sietiach.
nee karči, ja viem ze ty nejsi kokot tak tu neperzentuj kokotské názory dáme niekedy brko, uvidíš že to nie je žiadna veda a že je to fajn a budeš sa hanbiť sa svoje predošlé obmedzené názory nebudeš prvý, každý sa najprv nechá oklamať a myslí si, že je to zlé, väčšine inteligentných ľudí to potom postupne cestou životom zapne
@antifunebracka omfg, neni pravda. to jak keby si nabonzoval na každého v krajine že si dal deci vína. a nič v zlom, ale je ťa piču do toho čo kto z birdzu robí so svojim životom a čo fajčí, keď sú to cudzí ľudia. proste nerieš radšej čekuj na nete termíny predstavení a bársčoho to bude osožnejšie
No nemam nıc protı ludom, ktorı hulıa, ale mne to nerobı dobre. Uz tak mam problem komunıkovat s ludmı a ked som zhulena som paranoıdna, bojım sa vsetkeho, mam stavy uzkostı a chcem len byt sama, myslım sı ze vsetko co hovorım alebo robım je zle atd.
Nevıem kedy sa to tak zmenılo, kedysı som to mala rada.
"dáme niekedy brko, uvidíš že to nie je žiadna veda a že je to fajn a budeš sa hanbiť sa svoje predošlé obmedzené názory nebudeš prvý, každý sa najprv nechá oklamať a myslí si, že je to zlé, väčšine inteligentných ľudí to potom postupne cestou životom zapne" - aha, ok, kto nehúli, nie je inteligent @micenzo pozri sa aký low človek, sneCH je lepší
@orfea2 ok, tak teraz nechajme vsetkych dojebat si zivot, ked su cudzi proste neni spravne, ked deti hulia a nech neni odsudzovany nikto, kto s tym chce nieco robit ked budu dospeli, potom nech si pre mna za mna daju aj zlatu davku
@wewo tak ty si uz aspon plnolety, rob si co chces ja som vzdy isiel len proti tunajsej kindermafii co ma 17, mlieko jej tecie po brade, da si jointa a hra sa na ubergangstra toto chces podporovat fakt? ale mna na travu nezlomis, v tomto som ja zasadovy moc kukaj este aj @70 sa z toho smeje
@antifunebracka jj, nechajme. na koho potom chceš bonzovať, keď veľa ľudí čo tu húli je už dospelých? tým deťom tiež nechaj priestor na ich chyby, aj keď si moc nemyslím, že jeden joint je osudová chyba v živote človeka
btw k tomu čo si písal wewovi, to nie je mlieko, čo im tečie po brade
@orfea2 som cakal, ze tej narazky za 1 z vas chyti vies, katka, keby ostalo pri 1 jointovi, nic by som nepovedal ale kukni sa dobre na ludi, co hlasovali v ankete aj co sa tu a inde vyjadruje, ze hulia - velmi vela su to este deti a je mi z toho smutno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Pretože dnes je napríklad úplne bežné že personalisti preverujú adeptov o zamestnanie na sociálnych sietiach.
ale ak je to úlet raz za pár rokov, tak s tým nemám problém.
@crashhp
welcome to tijuana
tequila sexo y marijuana
seriozne zvazujem, ze budem policajny informator a budem donasat na tunajsie deticky, co hulia
nee karči, ja viem ze ty nejsi kokot tak tu neperzentuj kokotské názory dáme niekedy brko, uvidíš že to nie je žiadna veda a že je to fajn a budeš sa hanbiť sa svoje predošlé obmedzené názory nebudeš prvý, každý sa najprv nechá oklamať a myslí si, že je to zlé, väčšine inteligentných ľudí to potom postupne cestou životom zapne
idem asi nastrihať to video
ale akože... nestalo sa to.
aj tak ťa tu nikto nepozná tak sa nemáš pred kým hanbiť
aspon mi rozkockuj hlavu alebo co
Nevıem kedy sa to tak zmenılo, kedysı som to mala rada.
@wewo tak ty si uz aspon plnolety, rob si co chces ja som vzdy isiel len proti tunajsej kindermafii co ma 17, mlieko jej tecie po brade, da si jointa a hra sa na ubergangstra toto chces podporovat fakt? ale mna na travu nezlomis, v tomto som ja zasadovy moc kukaj este aj @70 sa z toho smeje
btw k tomu čo si písal wewovi, to nie je mlieko, čo im tečie po brade
viva la vitariáni