mna k tomu viedlo to ze ma nikto nechapal,bola som stratena ovca v tejto mrzkej spolocnosti a chcela som byt ina,chcela som byt COOL a zafrajerit,preto som si raz zapalila...a potom ma moja hnusna skupina kamaratov stiahla a zacla som fajšit...preto deti davajte si pozor s kym sa kamaratite lebo skoncite ako taka troska ako ja...kiez by sa to nikdy nestalo!
jj fajcila som mnooo... a viedlo ma ktomu to ze som mala 11 a chcela som byt cool a potom som zas fajcila lebo som bola strasne smutna... a teraz si obcas zapalim ked sa nastvem na mamu utecem z domu prechadzam sa po nocnom sidlisku abo niegde idem... to proste patri k tej atmosfere... par hodin sa citim taaq siaaalene slobodnaaa... a ked dojdem domov mama ma ocucha vie co som asi robila a viete si ppredstavit co asi nasleduje... ale osobne... cigarety mi az taq nechutia racej si usulam do papierika nieco co rastie za dunajom... ale tiez z mierov taqze ziadny niesom narkoman ani nic take... len zvedave pubertacke decko
Fajčila som asi tak mesiac, ale to veľmi nepravidelne - jedine keď som bola v obrovskom strese a tlaku... Inak nie... (vlastne áno, kedysi som vyfajčila pol krabičky v podnapitom stave - úplne nechutné, viem)... Ale väčšina ľudí v mojom okolí fajčí a nejak extra mi to nevadí... (teda pokiaľ to nie je môj partner a nevlečie za sebou obláčik dymu, keď som s ním to je fakt dosť nechutné Je to ich zdravie... Ja som sa naučila problémy zvládať inak, ako s cigaretami a nepotrebujem sa hrať na "cool" ani nič podobné, čiže nevidím dôvod na to, aby som s tým opäť začínala..
lol ako zjavne zakladatelka topicu fajci(inak by ten topic nezalozila) a ja si myslim, ze je to dost chore, ked 15rocne deti, ktore maju este cucat mliecko z flasticky strkaju miesto toho do huby cigaretu. A potom este chcu tvrdit, ze oni nie su mali, oni su uz velki dospelaci.
preco je to smutne??? ja wim prestat s tym je tazke aj pre mna bolo... ale co je zle na tom obcas si dat?... sice teraz je to cim dalej castejsie ale mno taq nemozem o sebe povedat ze fajcim... ale... co je na tom smutne??? co ak ma zajtra zrazi auto a ja som ani nestihla vediet ake je to fajcit??? co ak pozajtra spacham samovrazdu a budem uplne neskusena??? nad tym ste este nerozmyslali???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Idem si aj teraz zapalit
a súhlasím s @0majlo0
... načo si srať život? a čo som už načisto rozum potratil?
v mojom okolí je straašne málo takých, ktorí o odsudzujú tak ako ja...
ako povedal Mayo, idem si zapalit
a ked sa niekto dusi ked ide na ulici okolo cigaretoveho dymu, na vine bude asi nieco viac nez len fajciar
mna k tomu viedlo to ze ma nikto nechapal,bola som stratena ovca v tejto mrzkej spolocnosti a chcela som byt ina,chcela som byt COOL a zafrajerit,preto som si raz zapalila...a potom ma moja hnusna skupina kamaratov stiahla a zacla som fajšit...preto deti davajte si pozor s kym sa kamaratite lebo skoncite ako taka troska ako ja...kiez by sa to nikdy nestalo!