nahodou som narazila na tuto stranku. neviem pochopit o co tu vlastne naozaj ide. myslite si ze je tato stranka fake alebo naozaj existuju take sproste "zeny"?
@saasenkaa - mám chuť použiť nadpis tohto fóra ako otázku na teba. to sa naozaj pýtaš vážne? samozrejme že fake. síce keď som na tú stránku prvý raz narazil tak som najprv ani ja nevedel, ale to bol nejaký článok ktorý bol napísaný aj keď hlúpo tak pomerne dôveryhodne, ak by som pristál na tomto dotazníku tak by som ani chvíľu neváhal.
Existujú ľudia (istú dobu aj ja), ktorí si myslia, že to je myslené reálne Mne tiež museli iní ľudia povedať, že sa mám spamätať, že to je jasná recesia.. ale potom keď som sa na to pozrela sama, tak som pochopila, že to je naozaj tak
A teda k veci, áno, je to "fake", respektíve recesia.
mne to nepripadalo velmi realne, len nechapem preco si potom niekto da tolko namahy s takou kravinou? a este preco to dovolia. lebo ak sa k tomu dostane hlupucke 13rocne dievcatko a nahodou uveri?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A teda k veci, áno, je to "fake", respektíve recesia.
ale uprimne, chcela som sa len uistit
@7 kto to akože má (ne)/dovoliť? veľká rada internetu?