sestra si kúpila origo iPhone 6 ,mne sa tiež veľmi páči ,ale nechcem vyhodiť 650€ jednak je to moc a druha vec je ,že som debil a niekde by som ho zabudol odbehol som už 2 mobily a nikdy som ich už nevidel
tak som sa rozhodol pre kúpu napodobeniny teda FA
Kamoš má fejk nejakého samsungu či čo a tiež je tak, že nepotrebuje výkon a chváli si to tak neviem. Aj ja som uvažovala o fejku, ale tak ja zase dosť hrám hry na tom takže by mi to nestačilo...
nepotrebujem ho na fotenie na instagram o zrkadlo
veľmi sa mi páči tot vše ,momentálne mam HTC one V aj to 2 roky používaný som ho dostal čakám pol minútu kým sa spusty FB
ako som už spomínal ten fake bude určite lepšie než to čo mam teraz
Jak môže niekoho napadnúť kúpiť fake mobil Vzhľad možno sa bude podobať ale hardware jak 3310 No koment si kúp aj iPad k tomu tu ti odporúčam pozri jak dobre funguje
Chcela by som vediet, ci raz nastane v uvazovani takychto ludi zlom. Kedy si uvedomia, jak jebnute je kupovat nieco len pre pocit prislusnosti k urcitej skupine.
a jak je trapne vlastnit fejk za neumernu sumu, za ktoru by mohli mat (relativne) kvalitny vyrobok inej znacky.
A naopak - ci si aj samotny vyrobca niekedy uvedomi, ze ked je schopny vyrobit (relativne) schopnu napodobeninu, preco uz nevyrobi nieco xiopiovio vlastne, hoc aj podobne v urcitych parametroch, ale v konecnom dosledku predsa originalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
veľmi sa mi páči tot vše ,momentálne mam HTC one V aj to 2 roky používaný som ho dostal čakám pol minútu kým sa spusty FB
ako som už spomínal ten fake bude určite lepšie než to čo mam teraz
maj rozum pre pána, budeš len na smiech.
Chcela by som vediet, ci raz nastane v uvazovani takychto ludi zlom. Kedy si uvedomia, jak jebnute je kupovat nieco len pre pocit prislusnosti k urcitej skupine.
a jak je trapne vlastnit fejk za neumernu sumu, za ktoru by mohli mat (relativne) kvalitny vyrobok inej znacky.
A naopak - ci si aj samotny vyrobca niekedy uvedomi, ze ked je schopny vyrobit (relativne) schopnu napodobeninu, preco uz nevyrobi nieco xiopiovio vlastne, hoc aj podobne v urcitych parametroch, ale v konecnom dosledku predsa originalne.