ale kokos toto je fakt des, seriously preco ho chces??? ked nemas na original tak preco si nekupis radsej iny telefon? sak je kopec lacnejsich a aj dobrych smartphonov dnes uz
Mne je úplne jasné, že tam neni jablko, že napohľad je vidieť že je to fake. Nechcela som ho kupovať za účelom honenia si ega ani nič podobné... Kamarátka po ňom strašne túži ale je jej ľúto dať toľko peňazí zaň, bude mať narodeniny a chcela som jej ho dať ako taký vtip darček. A chcela som najskôr vedieť či to nebude zbytočne vyhodených 100€ za čo by som jej kúpila niečo lepšie
ked ti je luto dat 600 eur za ifon, tak si kup iny normalny mobil, ktory bude vyhovovat tvojmu budgetu, a ne tu mavat s fakemi.. neverim ze ten hrackarsky ifon vobec zapnes
@trdelniiiq Veď o to mi tu ide. Nech nevyhodím prachy za niečo čo ani nezapne. Radšej jej ich dám a na 1/6 už bude mať Ona má dobrý mobil, podľa mňa aj lepší ako iphone. To malo byť len čisto ako vtip.
@veronella Inak, ak to máš len ako vtip, ja by som asi spravila len maketu nejakú, prípadne s niečím osobným ešte. Incestovať do vtipu 100€ je fakt celkom dosť .
MAM ORIGINAL A VIDEL SOM FAKE, SKUSAL SOM HO. FAKE IPHONE JE VYKONOVO A KVALITOVO NIECO AKO TIE STARE PRVE SAGEMI. uplna sracka, v ziadnom pripade si to nekupuj !
@veronella reagujem v roku 2015 teraz zozenies iphone origos z pod ruky 4s za 90 eur ale su take fejky ze 8 jadro procak 3 gb ram origos jablko dysplay 1320x1600 18 mp fotak taky podobny co som napisal zozenies za 200 euro mal som kopu fakeov aj s4 a ten bol paradny rip rozjebal som dysplay
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
frajerkin brat ho z recesie dostal pod stromcek a do 2 mesiacov bol uplne mimo. rozpadnuty, zasekany, nic nefungovalo
ale kokos toto je fakt des, seriously preco ho chces??? ked nemas na original tak preco si nekupis radsej iny telefon? sak je kopec lacnejsich a aj dobrych smartphonov dnes uz
takze este raz, ten telefon uz aj na pohlad vyzera ako tie plastove ajfony u cinana s cukrikmi vo vnutri
wadafak?
birdz je čarovný!
btw aj ja chcem kamaratku co mi kupi darcek za 100e
ale ak jej ho kupujes za tym ucelom, ze ho ma realne pouzivat, tak to jej daj radsej tych 100€ a nic nevymyslaj
ja neuznavam fejky DD
MAM ORIGINAL A VIDEL SOM FAKE, SKUSAL SOM HO. FAKE IPHONE JE VYKONOVO A KVALITOVO NIECO AKO TIE STARE PRVE SAGEMI. uplna sracka, v ziadnom pripade si to nekupuj !