Čaute ľudia birdzu!
Chcem si dať fake plug do ucha. Uvažujem o plugu s priemerom 12mm. Mám však obavy o tom, že to bude vyzerať neprirodzene. Máte niekto skúsenosti? A ešte taká trochu blbšia otázka: tá "tyčka" čo je na tom plugu a pchá sa do ucha sa zmes
a ci to bude vyzerat neprirodzene.. nebude to vyzerat ako plug, ale proste ako nausnicka. niektori ludia take nosia a ani ich nenapadne, ze sa to ma akoze podobat na plug
skorej ci mas dost velky lalok, lebo ak ho nemas nieco cez 12mm na priemer, tak ten fake plug bude z neho trcat a uz vobec nebude posobit ako plug
@hoperpohroma a vyberáš si to, alebo v tom aj spíš atď.? ja mám v jednom uchu tri dierky a do druhého si chcem dať ten fake plug, nebude to vyzerať blbo?
a zareagujem este na @4 ja ked som mala fejk tak som s nim normalne spala aj vsetko, len som to castejsie cistila lebo predsalen sa ti pod tym zasiera ucho docela, kazdopadne si myslim ze 12mm fejk bude vyzerat blbo, pride mi to uz moc velka velkost na fejk
@bunnyboy tak ono je mi jasné že ten čo vie ako vyzerá plug zbadá že je to fejk, hlavne mi ide o to, aby to proste nevyzeralo blbo. Mne sa to páči keď je to veľké, ale tak 12mm je asi moc, 8 mm je strašne maličky. Tal asi skúsim 1 cm, čierna farba by mala byť okej, ale sa mi páčia aj tie čo svietia v tme. Či to somarina je?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ci to bude vyzerat neprirodzene.. nebude to vyzerat ako plug, ale proste ako nausnicka. niektori ludia take nosia a ani ich nenapadne, ze sa to ma akoze podobat na plug
skorej ci mas dost velky lalok, lebo ak ho nemas nieco cez 12mm na priemer, tak ten fake plug bude z neho trcat a uz vobec nebude posobit ako plug
a zareagujem este na @4 ja ked som mala fejk tak som s nim normalne spala aj vsetko, len som to castejsie cistila lebo predsalen sa ti pod tym zasiera ucho docela, kazdopadne si myslim ze 12mm fejk bude vyzerat blbo, pride mi to uz moc velka velkost na fejk