Aký máte na nich názor? Ja som nepochopila významu fake-ov. To ich fakt tak napĺňa vydávať sa za niekoho iného? To naozaj existujú tak zakomplexovaní a prijebaní ludia? Poprípade spravili to už aj vám? -.....kde to žijem ?!
No pardon, ale keď si nejaká piča bude dávať moje fotky a vypisovať mojim známim kktiny tak to už je moc...wŕŕ´,....wŕŕŕ....už sa niektoré pokúšali kedysi..som nasratá
Ja som si už na to zvykla... Hlavne keď na pokeci onoho času navštevovalo denne moje albumy stovky ľudí a každý deň mi niekto napísal aspoň 2 nicky toho kto má moje fotky, tak som sa na to vyjebala a neriešim to...
Jediné čo ma vytočilo je, že ma fejkujú už aj na facebooku... Ale čo s takými ľuďmi.. naživo ich nikto nepochváli ako dobre vyzerajú, nikto im nekúpi drink len za pekný úsmev atd atd , tak nech si to užijú aspoň virtuálne
Ja ze fuckeri ale tak stava sa ze clovek natrafi na fake cloveka, mna osobne sa to stalo, uboha to zakomplexovana bytost, je mi jej luto, nech zhnije v pekle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Jediné čo ma vytočilo je, že ma fejkujú už aj na facebooku... Ale čo s takými ľuďmi.. naživo ich nikto nepochváli ako dobre vyzerajú, nikto im nekúpi drink len za pekný úsmev atd atd , tak nech si to užijú aspoň virtuálne