ahojte moj najlepší kamarát v júni pozval moju "crush" ktorú som vtedy strašne miloval von do kina aj s iným kamošom a nič mi nepovedal pritom vedel že som ju mal naozaj rád už dosť dlho
lenže mal smolu stretol som ich v buse ani vtedy mi nepovedal čo
sa deje ani ma nepozval s nimi takže ma tam ani nechcel pritom sme boli naj kamoši ... a tváril sa že všetko je v poriadku po čase som si ho vyhodil z priateľov a nebavil som sa s ním potom mal ešte tú drzosť sa ma spýtať "čo som ti spravil? .. Prečo sa na mna hneváš?" prosteee hmm a už to dosť oľutoval lebo prišiel o svojho naj kamoša aj o tú babu lebo nemala oňho záujem a teraz mi už párkrát písal že sa mi ospravedlňuje atď a ja som ho zatiaľ posielal do prdele takže pýtam sa vás ako mám reagovať lebo na jednej strane je to falošný kokot ktorý ma podrazil a na druhej predsa len sme boli nerozlučná dvojka perverzáci čo sa ujebávali na každej hovadine
tak toto... namet na film no uplne ako z filmu ze kvoli babe ste sa pohadali.. podla mna by si sa na to mal vykaslat a dat mu sancu aj ked sa zachoval ako sa zachoval ale uz vidis, ze to doslo aj jemu samemu aku spravil hlupost... urcite sa zmierte lebo nie je lahke si najst takeho dobreho kamosa a bolo by skoda o nho prist, ked ste boli taka nerozlucna dvojka ako hovoris..
Slabé. To si ešte nezažil tú pravú faloš priateľstva.
Doteraz chodí môj kamoš s ex a mne je to u prdele. Proste, neviem čo tu riešiš, keďže s tou bývalkou už nemáš žiadny vzťah. A že chodí s tvojou bývalkou?, hh, bože zobuď sa. Nájdi si ženskú spoločnosť, lebo vidím, že trepeš somariny. Ani sa nepýtam, že koľko máš rokov, lebo riešiť banality , dosť úbohé. Chodiť sa tu vyplakávať a očakávať pozitívnu odpoveď od neznámych ľudí a čakať kým ťa osvieti, nuda.
Proste, nepochopím, ako môže niekto vyhadzovať z kruhov priateľov len z toho predpokladu, že mu drtí ex.
@dreams155 ty asi nevieš čo znamená crush že? To je keď sa do niekoho strašne zamilujes nieje to žiadna moja byvalka ty expert je to dievča do ktorého som bol vyše rok zamilovaný jejda a ten celý tvoj príspevok je odveci precitaj si to ešte raz lebo sa mi to tu do komentujte nechce vysvetľovať
@d8a3996 nie to určite nie ja som bol do nej zamilovaný rok a on to dobre vedel aj jemu sa pacila ale jemu sa páčil vzhľad mne všetko takže nie určite sa nesnažil mi dokázať že nieje práva
@simka1311 nie nemám ? no zaujímavé ... takže si mám nechať skákať po hlave a sledovať ako sa ju ten kokot snaží zbaliť ? a potom sa ešte tváriť že je to ok no a inak ona vtedy nikoho nechcela takže argument prečo si ju ty nepozval von neobstojí
@sekki veď sa na ňho kľudne hnevaj...ale proste je to smiešne, lebo nie je to tvoja frajerka...keby hej, tak nepoviem a @23 tak vidíš... ani ťa nechcela, tak čo?
@sekki ako uznávam, že ti to mohol aspoň povedať...ale asi ťa nechcel zraniť...o ňho očividne javila vačši zaujem, než o teba keď s ním išla von tak asi len nechcel, aby si bol kvôli tomu smutný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Doteraz chodí môj kamoš s ex a mne je to u prdele. Proste, neviem čo tu riešiš, keďže s tou bývalkou už nemáš žiadny vzťah. A že chodí s tvojou bývalkou?, hh, bože zobuď sa. Nájdi si ženskú spoločnosť, lebo vidím, že trepeš somariny. Ani sa nepýtam, že koľko máš rokov, lebo riešiť banality , dosť úbohé. Chodiť sa tu vyplakávať a očakávať pozitívnu odpoveď od neznámych ľudí a čakať kým ťa osvieti, nuda.
Proste, nepochopím, ako môže niekto vyhadzovať z kruhov priateľov len z toho predpokladu, že mu drtí ex.
A inak - to máš blbé.