Čo vravíte na tento seriál, do širšieho povedomia, aj do môjho sa dostal iba nedávno vďaka JOJ Plus, najprv som myslel, že je to hlúposť, čo Simpsonovcom nemôže konkurovať, ale ako som to začal sledovať, zistil som, že sa veľmi mýlim, že je to super, možn
no tak hlavne to pozeraj v originály lebo ten dabing je na prt
nevim či sloo onteligentný je pravé označenie pre ten humor ale aj jato mám celkom rád je to drsnejšie ako simpsonovci a zachádzajú do väčších absurdít ale niektoré stránky spoločnosti zachytávajú často veľmi presne .... mám to rád ale homer je homer =D
aj ja som to začala pozerať, najprv som tomu nevenovala pozornosť, ale dnes ma dostalo ako luis nedali pokoj stewie a peter a, ked sedela na wc tak ju "osprchovali"
FG pozeravam asi 3 roky, ale nikdy s dabingom, stacilo mi to 5 minut pocuvat a mal som dost.. Vzdy original s titulkami, pekne napalujem a uskladnujem aj pre moje deti
pár dielov som si už pozrel, niektoré boli super, iné sa mi príliš nepáčili - až príliš nevkusné a za inteligentný humor považujem niečo diametrálne odlišné
@greenbunny ja to beriem tak, že humor môže byť akokoľvek drsný či absurdný , pokiaľ je to naozaj vtipné......mňa tento ich humor velmi oslovuje...... tak verím, že to je v originále lepšie, ale asi by mi toho dosť uniklo, lebo až tak dokonale neviem anglicky, teda že by som plynule rozumel rôznym tým vtipom ale tak dá sa i ten český....a scénky na youtube a tak, tak tie pozerám aj v originale,
síce to mám každý večer zapnuté, ale vôbec ma to nezaujalo, ani mi to nepríde vtipné, skôr občas dosť trápne (to však môže byť spôsobené aktuálnym mojím stavom)
v Simpsonovcoch si z toho raz urobili prdel, že ich vykrádajú a myslím, že je to pravda, Peter mi stále viac a viac pripomínal Homera, akoby sa autori nasilu snažili mať hlavného hrdinu, čo sa chová odveci a nevedeli si vymyslieť niečo vlastné (Stevie bol napríklad originálne vymyslený, Brian tiež). čo sa týka inteligencie humoru, nenazvala by som to inteligentným, len absurdným. čím ďalej, tým viac mi prišlo všetko obohraté a násilne vtipné, tak som to prestala pozerávať (a nie, nevidela som desať minút z jednej časti, ale pár sérií... zbytočne som tomu dávala druhé šance, proste mi to nesadlo.)
Vrcholom FG bola stvrta seria.. potom to slo dolu vodou.. este sem-tam sa nasiel vyborny diel.. a potom raz za 5 dielov vyborny vtipek.. a takto sa to vlecie uz poslednych 5 serii...
Ja som videl niekolko častí Family guy v origináli (lebo vraj dabing je horzný) a vôbec ma to nebavilo. Dal som sa na to lebo ma kamaráti prehovárali že je to super serial a mal by som ho skúsiť pozerať. Ale ten typ humoru je príliš jednoduchý a nepride mi to vtipné
hej, rada to pozerávam. pre zábavu, veľké múdro v tom nehľadám. nie je to taký kult ako Simpsonovci, chodí to neskôr a nepozerávajú to rodiny s deckami aj dedkovcami čiže si môžu dovoliť zapotiť aj niečo lepšie. nepovedala by som, že vykrádajú Simpsonovcov...už len ten názov, Family guy, odohráva sa to v USA - naznačuje že to bude o nejakom tlstom, pred telkou večne sediacom blbcovi, bez toho to nejde. ale stewie a brian nemajú chybu
ja som tiež najprv myslel, že len opakujú po SImpsonovcoch a nejde im to, ale je to trochu o inom, tým štýlom humoru, ale treba uznať, že je často dobrý
dostáva ma keď niekto o niečom nevie len do doby pokial to nie je v TV ... Family Guy je dosť starý a pre mňa peckový seriál a dabing na TV joj sa mi vôbec nepáči a túšim ešte nedávajú časti po sebe ... originál bol lepší a je najlepší pretože je to precítené a Stewie and Brain sú proste najlepší a vďaka nim vlasten vznikol celý seriál ... ono inak ešte možno lepší je American Dad ... ktorý je tiež od tých istých autorov ... ale o tom asi nik nevie keďže ho nedávajú v TV ...
@hnisko ale family guy je fakt praveze dost brutalitka netvrdil by som, ze ide o inteligentny humor, skorej velakrat ide o satiru a celkovo kritika spolocnosti atd ale inak je to proste uplne kruta sranda priamociara
@n0w Veď to by som netvrdil ani ja, ale proste, tiež som si to začal ako zakladateľ všímať na tom JOJ PLUS či kde to, tak možno aj tým dabingom to stratilo čosi zo šmrncu, no jednako mi to neprišlo ešte ani raz také, že by som sa zasmial na tom normálne
Ja som to začal pozerať už tak pred dvoma rokmi.. je to najlepší animovaný seriál oveľa lepší ako Simpsonovci, či Futurama.. mňa osobne zaujal najviac. Milujem Family Guy !
@teny555 Čo ja viem, ja sa snažím takýchto príliš kategorizujúcich tvrdení zdržiavať, môj komentár bol skôr podmienený tým, že ak podľa tvojej definície je Family Guy preniknutý inteligentným humorom, potom ja fanúšikom takéhoto humoru naozaj nie som, keďže spomínaný seriál u mňa smiech jednoducho nevyvoláva, to je všetko.
@teny555 Ale asi si chcel počuť niečo konkrétne, ako napríklad niečo, čo mi pripadá vtipné, však? Nuž, ja sa zasmejem na všeličom, od Futuramy cez Meliška až po Monty Python, ale FG ide aj po dlhšom sledovaní pomerne mimo mňa
@hnisavica tak čo ti poviem, u mňa nevyvoláva smiech takmer žiadny zábavný seriál (slovenský už absolutne nie), a vo FG som si niekedy všimol celkom inteligentný vtip, nehovorím, že v kuse, ale ale nájde sa tam, keď to viac sledujem, teda niečo také čo stojí za zamyslenie aj za zasmiatie, čo inde tažko nájsť no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nevim či sloo onteligentný je pravé označenie pre ten humor ale aj jato mám celkom rád je to drsnejšie ako simpsonovci a zachádzajú do väčších absurdít ale niektoré stránky spoločnosti zachytávajú často veľmi presne .... mám to rád ale homer je homer =D
Ale kto tomu dal sancu, toho to bavi.
Co sa mna tyka, hlavne ma bavili tie serie , kde je ten krpec zly , od tretej serie je taky normalnejsi takze to uz nie je taka haluz.
Aj ked hlasky dava stale dobre
A inak nevidel som nič z toho..
A minimalne pri nich je dabing 1000krat lepsi ako original.
vzdy nova cast a co najskor k tomu dorabaju titulky...
toto milujem
NIečo ako tu:
xDDD
A to isté aj simpsonovci. Smejem sa vtedy, keď ostatní :/
včera som nepozerala a ja že prečo neviem zaspať :/