a ešte jedno o jonas brothers tiež sa mi snívalo, vystupovali v ľubovňi a pozvali nás na izbu a joe ma sklamal tak som s plačom utiekla, pršalo, klasika , a hľadal ma, a našiel, išiel ku mne zozadu
teraz úryvok: "moje slzy sa miešali s kvapkami dažďa....videl ma tam sedieť, na lavičke, kde sme sa po prvýkrát stretli, mohol tušiť, že som tu...pomaly kráčal mojím smerom, no ja som nepočula jeho kroky...pre mňa akoby už nebol"
@coleshepter božeee, to je peknéé a umelecké Tá veta, že slzy sa ti miešali s kvapkami daˇžďa Šikovnica z teba a nikde si to aj publikovala na internte, či?
@sarita621 veď to bolo celé pod úroveň, keď už vypustím dačo do éteru, nech to aspoň nie je totálny shit mala som koľko? 12-14? neviem...a dosť hlúpe sny k tomu
ale zase teraz sa mi snívajú epické veci, ale už to neviem dať na papier
A stále ich mám. Mala som 12 a boli to nechutne perverzné poviedky. Našťastie ma to prešlo. (kriste pane, akurát to po sebe čítam O.o. Toto je fakt zlé)
A skúšam sem tam niečo napísať aj teraz, ale neoznačovala by som to ako fanfiction.
@coleshepter tú o Jonas Brothers si nedávala aj na net? Ja som čítal niečo úplne rovnaké (ešte keď na Disney chodili Jonas Brothers a s kamošmi sme sa hrali na nich) a som na nete čítal poviedku presne presne rovnakú! že niekde mali na slovensku koncert a take a že tam šlo nejaké dievča s kamaratkou ..
Inak k téme ja som písal o upíroch a vlkodlakoch a potom som si nakreslil aj do zošitu anime postavy a vytvoril vlastné anime (len také písané lebo mangu neviem kresliť) a som písal anime malo to asi okolo 20+ dielov
ja píšem. Zatiaľ to má 350 A4 strán Je to o Lokim , ale je tam použité len Lokiho meno a potom píšem ešte jednu, ktorá má zaiaľ 123 A4 a je o Ráde Hugina a Munina
@spiralfaust jedine žeby mi to dakto ukradol, napísal na počítači a publikoval, mám podozrievať rodinu? to dúfam nie...možno to bolo podobné iba, však koľko dievčat sníva, že ich pobozká joe jonas
Keď som mala 13 až 14 o Twilight. Najtrápnejšie dva roky môjho života, som nadšená, že ma to pomerne rýchlo prešlo a je to už dávno za mnou. Ale naučila som sa pri tom celkom dobre gramatiku a zlepšila si umelecké písanie, čo teraz na školských slohoch dosť využívam, takže to malo aj svetlú stránku.
@shiki a kedysi (asi rok dozadu) som písala o chimérach, ale teraz rozmýšľam že na to nadviažem znova lebo to nebolo až také zlé a mám rozrobené nejaké nápady ešte ďalšie -asi 7 či 8 ich je -, ale tie sú už také vyzretejšie a psychologickejšie
@sarita621
Bo*a aj by som rada, ale to bude chcieť čítať pubertálne žvásty 14 ročnej žaby moja matka čo čítala prológ silou-mocou tvrdí že je to dobré, ale rodičia nie sú objektívny podľa mňa
@sarita621 tá anime ma 25 dielov (nedopísaná a už asi ani nebude xD) a jedna OVA k tomu anime je (som chcel napísať aj Movie) ale vravel som si kto to bude čítať (lebo by to bolo dosť dlhé)
A tie o upíroch a vlkodlakoch som na nete našiel tiež ale tam mam len 4 diely a potom mam ešte jednu ktorá mala byť na štýl World of Warcraft že rôzne rasy v príbehu a mali sa niekedy stretnúť (niečo ako v seriály hrdinovia zo začiatku sa nikto z nich nepoznal objavovali svoje schopnosti a potom neskôr sa všetci už poznali)
Ale ani to už neplánujem písať lebo som stratil od oboch stránok heslá a som lenivý pokračovať v tých FF poviedkach/príbehoch/anime príbehoch
@coleshepter neviem no ale dosť ma to bavilo aj keď som o tom pred kamošmi nehovoril lebo tá poviedka bola pre dievčatá a som sa bal že by si zo mňa robili srandu
@sarita621 tak ale písal som to pred 2 rokmi a vtedy som gramatiku vedel menej ako teraz a tiež som bol vtedy strašne uchylny čiže radšej nie hanbím sa za tie výtvory a ani zmazať nemôžem lebo neviem heslo na tie stránky a ani email
cau ja som h8u a som uz dlhu dobu absolutne a totalne zavisla na fanfikciach, a ano aj ich pisem a uplne najviac to milujem a nehodlam sa v najblizsej dobe odlubit
a citam a pisem belldom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
teraz úryvok: "moje slzy sa miešali s kvapkami dažďa....videl ma tam sedieť, na lavičke, kde sme sa po prvýkrát stretli, mohol tušiť, že som tu...pomaly kráčal mojím smerom, no ja som nepočula jeho kroky...pre mňa akoby už nebol"
trapas, ja viem
ale zase teraz sa mi snívajú epické veci, ale už to neviem dať na papier
A skúšam sem tam niečo napísať aj teraz, ale neoznačovala by som to ako fanfiction.
Inak k téme ja som písal o upíroch a vlkodlakoch a potom som si nakreslil aj do zošitu anime postavy a vytvoril vlastné anime (len také písané lebo mangu neviem kresliť) a som písal anime malo to asi okolo 20+ dielov
Bo*a aj by som rada, ale to bude chcieť čítať pubertálne žvásty 14 ročnej žaby moja matka čo čítala prológ silou-mocou tvrdí že je to dobré, ale rodičia nie sú objektívny podľa mňa
A tie o upíroch a vlkodlakoch som na nete našiel tiež ale tam mam len 4 diely a potom mam ešte jednu ktorá mala byť na štýl World of Warcraft že rôzne rasy v príbehu a mali sa niekedy stretnúť (niečo ako v seriály hrdinovia zo začiatku sa nikto z nich nepoznal objavovali svoje schopnosti a potom neskôr sa všetci už poznali)
Ale ani to už neplánujem písať lebo som stratil od oboch stránok heslá a som lenivý pokračovať v tých FF poviedkach/príbehoch/anime príbehoch
- Warhammer 40 000
» www.birdz.sk/webka/dogyno/bl...
- My Little Pony/Metal Gear
poznámka - FF nie je len o sexe, ale je to tvorba fikcie vo svete ktorého autorom nie si ty
Nooo možno zo mňa bude 2. Paolini
cau ja som h8u a som uz dlhu dobu absolutne a totalne zavisla na fanfikciach, a ano aj ich pisem a uplne najviac to milujem a nehodlam sa v najblizsej dobe odlubit
a citam a pisem belldom
môžem ti poslať prológ ak chceš ale daj mi email či ts-kou ti to mám poslať?