Čaute, prosim vas poraďte mi nejaký dobrý, ale vážne dobrý fantasy film Už som videl Alica v krajine zázrakov, Čarodejníkov učeň, Eragon, Faunov labyrint, Harry Potter, Hon na čarodejnice, Narnia, Twilight sága, Lord of the Rings, Princa z Perzie, Súbo
hore spomínaná , veľká ryba beetlejuice, vlastne burtonovky, potom od Pratcheta dva som videla... ale knihy sú o dosť lepšie...aj keď aj filmy sú fain
@mcvpn cesta do praveku to je to čo su vo franzúzsku v tomto období a tam idú do minulosti a jeden tam ešte aj ostane s nejakou tou prineznou či kerou onou?
@lawey ale ak som práve Rybu správne pochopila (kukala som to zasa raz v origináli a bez titulkov , tak tam vlastne všetko bola skutočnosť, henten si vymýšľal a prikresľoval skutočnosť, ale tie fantazijné prvky sa teda v skutočnosti nestali, neviem, ja by som to tam neradila
(inak... hentoho, keď bol mladý, nehral Gilderoy Lockhard, či sa mi to len zdalo?
@luwele neviem raz som sa nato pozeral ale v strašne zlej kvalite a nejako ma to ani neláka to je už také futuristické fantasy tie hviezdne vojny... mňa skor lákajú tie historické (lotr,..) ale aj tie "prítomné"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
dobre to je len pre fajnšmejkrov
hm.
Hviezdny Prach, 10te kráľovstvo, Dračie srdce, .... teraz ma nič nenapadá
tu máš zoznam a keď všetky budeš vidieť, tak sa pýtaj až
» www.csfd.cz/zebricky/specif...
@mcvpn cesta do praveku to je to čo su vo franzúzsku v tomto období a tam idú do minulosti a jeden tam ešte aj ostane s nejakou tou prineznou či kerou onou?
@vanellus
zase si mimo
@mcvpn rýpadlo -.-
(inak... hentoho, keď bol mladý, nehral Gilderoy Lockhard, či sa mi to len zdalo?
neviem, ale podobal sa
proste to je samostatný žáner s názvom burtonovka a basta