časť z časovratom keď bella zabila siriusa, keď harry tancoval s hermionou, vianočný ples v 4ke ... a ešte by ma určite niečo napadlo keby že nad tým dlhšie rozmýšľam
Smrť Dumbledora, potom príbeh troch bratov, Harryho Patronus (pretože trojka je môj najobľúbenejší film), keď zomrel Sirius (ale v knihe to bolo lepšie)
a kde je smrť Snape-a?? Alebo The Prince's tale? no ale
31.-Keď sa vrátil so Cedricovým mŕtvym telom. A ešte spomienky s mysľomisy sa mi páčili - tie ohľadom Voldemorta.Alebo keď Snape učil Harryho oklumenciu ..a určite je ich ešte veľa
HP - celé super... z prvej časti sa mi najviac páči trojhlavý pes chlpáčik .... z druhej časti boj medzi Harrym a Malfoyom, vtedy sa prišlo na to, že Harry sa vie rozprávať s hadmi..... z tretej časti Hrdozobec a keď Harry na ňom lietá.... zo štvrtej časti Rónova žiarlivosť na Hermionu počas plesu ..... z piatej časti bozk.... zo šiestej časti Horkraxy (geniálna fantázia spisovateľky).... zo siedmej časti keď sa Voldemort vkrádol do Dumbledorovej hrobke... to ma tak ohromilo.... x) ale inak úplne všetko milujem a ešte sa mi páči urob z tejto vody rum .... a buch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
thats all
a potom vsetky dalsie sceny s Dobbym a Siriom Blackom
a kde je smrť Snape-a?? Alebo The Prince's tale? no ale