No ja mam rad tvorbu Dizzyho Gillespieho, Artura Sandovala, Oscara Petersona, Chicka Coreu, Garyho Burtona... ale to ide vacsinou skor o bebop, nez klasicky jazz.. ja mam najradsej bebop..
v každom prípade sa skús popozerať po populárnejších jazzových veciach a po swingu, to ti podľa všetkého bude sedieť. ako napr. si kukni Nat King Cole, John Coltrane, Billie Holliday. a možno aj bossanova ťa osloví, Bebel Gilberto, Stan Getz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a aký druh jazzu uprednostňuješ najviac, @wicki ? pretože nie každému sedia určité odnože jazzu.
v každom prípade sa skús popozerať po populárnejších jazzových veciach a po swingu, to ti podľa všetkého bude sedieť. ako napr. si kukni Nat King Cole, John Coltrane, Billie Holliday. a možno aj bossanova ťa osloví, Bebel Gilberto, Stan Getz.
Nicola Conte má skvelé easy listnening veci tiež
@interrupcio Ďakujem za radu, k jazzu som sa dostala len nedávno, takže veľa toho zatiaľ nepoznám
» www.youtube.com/user/LucaC1993P...
Ja osobne mám najradšej Glenn Miller , Billie Holiday , Benny Goodman , Artie Shaw ...