Táto otázka je hlavne na dievčatá, ktoré make-up používajú . Mám veľmi svetlú pleť, ale neviem kúpiť make-up, ktorý by bol taký svetlý ako ja. Každý je buď do žlta, oranžova alebo hneda. Ja hľadám nejaký úplne najsvetlejší, kľudne môže byť aj úplne bie
Ale je fakt riadne krycí, takže ho treba naozaj v minimálnych množstvách (tak minimálnych, že ho mám už druhý rok, nosím takmer denne a stále mi z tuby takmer nič neubudlo)
Dermacol Cover nie je makeup co sa drbe na celu plet, uz tolkokrat tu o tom citam, ze normalne nechapem...to je proste krycia pasta ktorou zakryjes aj tie najhorsie nedostatky, ale nie makeup na celu tvar. ved by ma porazilo nosit taku masku na tvare...a nezozenies ho v DMke ale v 101ke...
essence maju celkom siroku paletu svetlych farieb, ak som si dobre vsimla. ja drogerkove veci na plet nepouzivam, max. este loreal al. max factor, ale ak mas pravdivy vek, tak predpokladam ze nebudes chciet do makeupu investovat.
@denix@candy36 a viem, aj som ho používala len na vyražky raz som to skúsila na celý xiht a bola som moc biela. ale poznám baby čo si ho davaju pravidelne na celu tvar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Najbledšie, čo bežne zoženieš.
Ale je fakt riadne krycí, takže ho treba naozaj v minimálnych množstvách (tak minimálnych, že ho mám už druhý rok, nosím takmer denne a stále mi z tuby takmer nič neubudlo)
@3 acnecolor nie je omietka a nemal by sa tak používať, je to len farebný krém proti akné
a ja mám tiež ten istý problém teraz v zime ale stále nosím 01 aj ked je tmavý proste ho len riadne rozbledním a nikto nič nevidí (hádam)
Par krát som mala tekutý, ale sa vždy lesnem po nom a mam fľaky.. a pri penovom vobec nič a je svetly akurat presne, a kryje dobré
ale ak si kúpiš tekutý tak môže byť aj tmavší to sa prispôsobí lebo to nekryje úplne....
inak bledší aknecolor je strašne bledý! (ale zasa ja nie som moc bledá )
essence maju celkom siroku paletu svetlych farieb, ak som si dobre vsimla. ja drogerkove veci na plet nepouzivam, max. este loreal al. max factor, ale ak mas pravdivy vek, tak predpokladam ze nebudes chciet do makeupu investovat.
btw, ja používam Vichy Aera teint odtieň Opal a ten je si myslím dosť bledý
predtým som ale mala healthy mix od burjois, a ten bol tiež dosť svetlý.