Dobrý deň, som tu prvý krát tak dúfam že som dobre zaradil tému aj všetko jak ma byt. Takže mam asi 4 roky bicykel rám je pooškieraný a proste farba je na hovno takže mate nejaké skúsenosti ako prefarbiť bicykel hociake video
kurva kúp si spray, najlepšie reflexný stojí 10 €, farbu si vyber, rám odmasti riedidlom alebo technickýcm benzínom, maliarskou páskou oblep časti bicykla čo nechceš zastriekať a môžeš začať!!!
ak túpiš 3 farby, budeš mať trojfarebný a večer ťa budu vidieť z kilometra .....filip
tak ako @3 ale pred tým odmastením tú starú farbu zbrús, buď klasickým šmirgľom dákou stovkou (drsnejší naorbí hlbšie ryhy a potom treba viacej vrstiev farby na prekrytie) alebo flexkou so štetinonovým kotúčom a potom odmasti a hurá striekať
btw rám je dobre niekam zavesiť, najlepšie za krčok a zadnú vidlu
az chces smirglovat tie rurky tak mas co robit do vianoc
kup si atkyto drateny kotuc (su aj na brusku aj na vrtacku)
cca 3 eura a ide to krasne bez poskodenia kovu
ked to pekne obrusis tak to pred striekanim odmastnis aby chytil nater (technickym benzinom alebo specialnym prostriedkom )
potom zakladnu farbu mozes si dat namiesat alebo kupit hotovu v spreji
ja mam dobru skusenost zo sprejom RAL zakladovku daj tak 3 vrstvy ked to budes striekat tak sa toho nedotykaj aj po tom co to uschne az hej tak odmastni to miesto kde si sa toho dotkol
dalej si kupis farbu v spreji odtien vyberes aky len chces je ich mnoho a znova streknes 3 az 4 vrstvy na odmasteny povrch
a nakoniec len bezfarebny lak 3 az 4 vrstvy tak isto na odmastneny povrch ten tam daj chrani proti skrabaniu a tak ... je to taka bezfarebna ochrana
a ak si riaden fajnsmeker mozes kazdu vrstvu zakladky vybrusit do hladka 2000 smirglom pod vodou (ten smirgel je jemny ako toaletak) takze mal by si co robit ale tim dosiahnes najvisieho lesku tak isto sa zvykne aj farba tak najemno zbrusit ale je s tim vela roboty zvlast na biku na tych trubkach ale ziskas tim riaden lesk co ti je na biku asi nanic pokial jazdis daky freeride alebo downhil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak túpiš 3 farby, budeš mať trojfarebný a večer ťa budu vidieť z kilometra .....filip
btw rám je dobre niekam zavesiť, najlepšie za krčok a zadnú vidlu
kup si atkyto drateny kotuc (su aj na brusku aj na vrtacku)
cca 3 eura a ide to krasne bez poskodenia kovu
ked to pekne obrusis tak to pred striekanim odmastnis aby chytil nater (technickym benzinom alebo specialnym prostriedkom )
potom zakladnu farbu mozes si dat namiesat alebo kupit hotovu v spreji
ja mam dobru skusenost zo sprejom RAL zakladovku daj tak 3 vrstvy ked to budes striekat tak sa toho nedotykaj aj po tom co to uschne az hej tak odmastni to miesto kde si sa toho dotkol
dalej si kupis farbu v spreji odtien vyberes aky len chces je ich mnoho a znova streknes 3 az 4 vrstvy na odmasteny povrch
a nakoniec len bezfarebny lak 3 az 4 vrstvy tak isto na odmastneny povrch ten tam daj chrani proti skrabaniu a tak ... je to taka bezfarebna ochrana
takze potrebujes
zakladnu
farbu
lak
cca 20 eu a mas to hotove
..kvak..
tento krok nieje nutny
..kvak..