Dnes som si kúpila farebné tužidlo elysée ( spoznáte ho podla toho že má asi najškaredší obal sveta), a chcela som sa spýtat či ste ho niekto už vyskúšali a ako chytá a cca ako dlho asi vydrží. či vám chytilo aj na tmavšie vlasy
ja som mala to tužidlo fialové, vlasy mám hnedé, ale veľmi slabo mi to chytilo už si nepamätám presne, ako dlho to vydržalo, ale tak viem že to nejako extra dlho nebolo ale je to individuálne
Ak sú tvoje vlasy svetlejšie ako to tužidlo, tak ti to chytí, ale asi ti to dlho nevydrží, možno tak 5-6umytí, niektoré sú napr. len na jedno umytie. Malo by to byť napísané na krabičke. A vôbec sa nečudujem kolegyni vyššie, že jej na hnedé vlasy nechytilo fialové tužidlo..tie tužidlá sú strašne slabé na tmavšie vlasy, hlavne také, čo nepatria medzi prirodzené farby vlasov.
áno davala som si ho a nešlo ani nejde my to odmiť proste ja neviem čo s tým robiť a keď som si nafarbila vlasy farbou ( na blond ) tak som mala polovicu hlavy červenu nejde to dole proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@ neoriginalna hej hej idem dnes nato
@ granko007 a to si mala presne toto ?
@