@stahli to je tvoj názor. podľa mňa to je najlepší program iba ten pozerávam alebo skôr len teraz a náhodou zvykne dávať dobré veci ako napríklad Kobru 11
@scandalous tomu ver najväčšia prca som sa dobre nasmiala kokos ale toho farmára týždna by som vykopla ja by som sa tam s ním asi aj pobila ale dobre mu dávajú a čo mu dala skapatú rybu zožrať no bléé ..no heej som zvedavá kto pôjde do duelu a čo budú robiť
inač ja tiež nemám rada reality show veľmi ale toto vyzerá byť veľká sranda..baví ma to pozerať..aj keď som si myslela že to pozerávať nebude zatiaľ je to fajn..
admin mi zase premenoval fórum mala som tam smajlíka, čo sa rehoce
@scandalous heh no a oni tam zrali apotom tam prisiel ten farmár a nic si nevsimol ale jaký je slepý no hej videla som však im všetko zdrhne aj kozy im zdrhli sa už teším na dneska fúú nech už je osem hodín
lol som to kukala chvilu a dobra kokotina a zevraj to aj hraju, či čo ale fakt p*covina na mraky ale ta sa niekedy zasmiať na tom aki su smiesni a cele hento jaka fraška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mne to pripadá ako umelé. Určené len na zdegenerovanie mozgov.
@upirka113 Akcia klobásy bola najlepšia Teším sa čo dnes bude
ľúbilo - jeden plakal za sliepkou, ktorá mu podochla, ďaľší skladal básne ... tomu hovorím sranda
jj aj mne
A tá ryba že "povieme že sme ju chytili" kks ale ked si to pozrie A tá krava im zdrhne alebo skoro lebo to bolo v ukážkach
admin mi zase premenoval fórum mala som tam smajlíka, čo sa rehoce