Je tu niekto kto tam studuje alebo aspon robil prijimacky? Rada by som vedela aka bola narocnost, ci sa tam na nieco zamerali ( rastlinky, zvierata, clovek, genetika, organika, anorganika ), kolko vlastne bolo otazok. Nikde som nenasla kolko ludi sa tam a
Ahoj.ja sa chystam zrejme do ba,ale v kosiciach co sa robia testy,tak vraj su tam otazky najme z botaniky a latinske nazvy.
sancu prijatia mas 38%.t.j 558min rok sa hlasilo uchadzacov,212 prijali,lebo zoberu viac,nez maju(lebo nie vzdy sa vsetci zapisu).zapisalo sa ich 144. staci google pouzit. dufam,ze trochu som pomohol...
Diky. Dufala som, ze botaniku trochu obidu, neznasam to. Sanca je celkom slusna, ale momentalne som dospela do stadia rezignacie a pocitam s poistkou co mam.
Ja som botaniku odsuvala na koniec aj ked som sa ucila na maturitu a potom som sa modlila, aby som si vytiahla nieco ine. Nakoniec som bola stastna s genetikou.
Teraz to robim zase, ale dufam, ze dneska sa na to poriadne pozriem.
Aky mas z toho pocit? Ja som uplne sklamana, nechapem preco mam tak malo bodov, hlavne z bioly. Takze mi ostava iba prifka. Radsej doma nic nehovorim, je mi z toho doplacu.
ahojte.boli ste dnes v KE?ake to bolo ?ja idem zajtra,dost sa bojim...z bioly boli kružkovacie otazky ci aj dopisovacky?lebo sa bojim ze nebudem stihat
@aliceee vies co,tiez uplne zly..ale uz som sa s tym zmierila ked som dopisala test,som hned vedela,ze to bude zle a hlavne mam urcite dost bodov dole vdaka tomu vymyslu,ze opravovau otazku neuznavaju,ale ked ja vzdy prvykrat napisem hlupost :/ ale tak si povedz:tak to malo byt
@spomienky7@aliceee ahoj možem sa spýtať, odkial môžem zohnať materiály,resp. tých 3000otázok? Kúpiť sa dajú alebo ako? Na ďalši rok sa chystám maturovať a potom Vš ak sa dá tak zháňam info...
a ešte tie otázky su všeobecne a rovnake ake pozaduje aj farm. v BA?....Medicina? nevies odkial tam materialy? ALebo to su ejdny pre vsetky skoly tohot typu, ci kazdy skola ma ine...neviem ... Preto sa pytam...dakujem za odpoved
ahojte..robili ste prijimacky tento rok? kolko mate bodov z testov..a kolko treba aspon aby som sa urcite dostala? prosiiim dakto sa ozvite..lebo sa neviem dockat vysledkov a mi z toho preskoci
Ja som si naivne myslela, ze do konca tyzdna budu vysledky (aj ked neoficialne). Minuly rok vraj bola hranica na prijatie 113 bodov, uz aj so znamkami. Ale netusim ako to vyzera tento rok.
Z testov som sklamana ako som uz pisala, mam 91 bodov, so znamkami 127. Vy ako?
z testov dokopy mam 111 a za znamky tam este nemam body..a ani neviem kolko je za znamky a maturu..ale mala som jednicky tak snad dost bodov to bude..myslite ze by ma mohli vziat?
ja som na farmacii v KE uz druhy rok a nikdy viac by som sa tam neprihlasila ... nie zeby som vas teraz sla odhovarat ale ak ste si podali prihlasku na farmaciu aj do BA, Brna alebo Hradca Kralove tak chodte radsej tam ... mate tak isto tazke ucivo aj tam ale nenacvicuju s vami ako s cvicenymi opicami
@suuz1 aha, som si nevsimla Uz to chcem konecne vediet, to cakanie ma zabije. Kazdy den som sa prihlasila, tiez nakukla aj tu, ci nie je nieco nove a stale nic.
Ja som pocula o tej 113 bodovej hranici, ale tiez neviem comu mam verit. V utorok uz konecne budeme vediet.
caute holky, aj ja som tam len som sa vas chcela spytat, ze ked vam prisiel papier o prijati a k nemu bolo prilozene aj Vyhlasenie o predchadzajucom studiu na VS, tak to vyplnate a davate uradne overit? lebo mne sa nezda, ze by to bolo nutne... inak tiez tam nikoho nebudem poznat, tak dufam, ze sa stretneme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
sancu prijatia mas 38%.t.j 558min rok sa hlasilo uchadzacov,212 prijali,lebo zoberu viac,nez maju(lebo nie vzdy sa vsetci zapisu).zapisalo sa ich 144. staci google pouzit. dufam,ze trochu som pomohol...
Inak, vela stastia na prijimackach.
Teraz to robim zase, ale dufam, ze dneska sa na to poriadne pozriem.
ale ja ani tych nenazbieram z mojimi znamkami
kolko si mala bodov?
Mam 91 bodov, co je dost ubohe, hanbim sa. Mne by tie vysvedcenia pomohli.
a ešte tie otázky su všeobecne a rovnake ake pozaduje aj farm. v BA?....Medicina? nevies odkial tam materialy? ALebo to su ejdny pre vsetky skoly tohot typu, ci kazdy skola ma ine...neviem ... Preto sa pytam...dakujem za odpoved
nemenia sa otazky,ja sa uz pomaly ucim na rok:'kam ides?)ba?
Ja som si naivne myslela, ze do konca tyzdna budu vysledky (aj ked neoficialne). Minuly rok vraj bola hranica na prijatie 113 bodov, uz aj so znamkami. Ale netusim ako to vyzera tento rok.
Z testov som sklamana ako som uz pisala, mam 91 bodov, so znamkami 127. Vy ako?
Uz pripisali body za znamky a maturitu.
snáď aj tento rok budú brať od 80...
inak..podľa mňa(čo som začula medzi uchádzačmi), dosť z nich chcelo ísť radšej na inú školu..
ale neviem čomu veriť...
Ja som pocula o tej 113 bodovej hranici, ale tiez neviem comu mam verit. V utorok uz konecne budeme vediet.
Ja som tam, ide sa oslavovat.