@kaffqa chemia 1500 bio 1500 spolu 3000 ale su to jednoduche otazky, jedna otazka ma 4 moznosti , pricom jedna moznost je spravna (v chemii mas viac spravnych)
@stunning00 ved tak to ma byt, ludia s vynikajucimi vysledkami na strednych nech si to obhaja, a ti druhi nech dostanu rovnaku sancu ukazat prostrednictvom prijimacieho konania svoje moznosti. Aj ked zvladnut prijimacky tiez nie je nejaky svetoborny ukazovatel zarucujuci uspesny priebeh studia ...ale no ...si na veterine alebo farmacke?
@stunning00 draha kolegyna neviem nakolko su objektivne, .. lebo ked som sa tam dostala ja, aj simpanz to zvladne ... ale inak mate vsetci pravdu, ,,, je to to iste ako v skriptach ... good luck
@stunning00 no a ty tak isto ... ked dame chemiu, dame vsetko... @kaffa je to fajn skola, da sa v pohode zvladat, a ked ta co iba trochu bavi chemia kludne sa hlas
@maestra gratulujem k uspesnej skuske, tento semester to bola anorganika, co ? zaujimalo by ma co sa pridruzilo k uz ziskanym vedmostiam z gymka z chemie
@kaffqa dakujem ale vo vela veciach mi pomahali spoluziaci a tak, sama by som mozno nespravila .. ano anorganika, .. tak mozno nic take evidentne, o vsetkom som uz aspon pocula, ale skor ziskas komplexny pohlad na chemiu, inak chapes suvislosti a to co by si sa predtym mozno musela naucit ti zrazu pride logicke, teraz hovorim o vseobecnej chemii, anorganiku som nikdy nevedela, ani nebudem lebo som leniva na biflovanie
@stunning00 teoria kyselín a zásad, uhlík (bio aspekty, zlúčeminy) a tretie si neviem spomenúť, ale niede na fb som to písala, ... ale také jednoduchšie to bolo...
Milé moje dievčatá, srdečne vám gratulujem k úspešne zloženej skúške z anorganickej chémie a verím, že máte pocit, že ak ste ju dali dáte už všetko ... No bohužiaľ ani neviete ako veeeeeľmi sa mýlite ....
Po 2 a skoro pol roku moje ružove okuliare (ktoré som si nasadila v 1.smestri) sú už davno čierno čierne .... a prítomnosť viac než zúfala. Najhoršie zistenie je asi to, že hoc sa na skúšku učíš viac než 3 týždne (podotýkam, že na ňu máme 7 kníh po 200 strán .. ) a nespala by si ani minútu nemáš šancu zládnuť daný predmet ... Tak do ďalšieho štúdia Vám prajem veľa síl, veľa energy drinkov (na prebdené noci) a najmä trocha realizmu ....
a čo sa týka prijímačok sú také isté ... ja som ani jednu otázku nevidela z tých podkladov a som tam takže aj "stredoškolské" vedomosti postačia .... (dúfam, že tak o 2 roky sa vrátite k svojim príspevkom a pomyslite si "ach, staré dobré časy keď skúška z anorganiky sa zdala byť neuskutočniteľnou")
@marylon som vdacna za comment starsieho studenta/ tky. Viem, ze farmacia nepredstavuje jednoduche studium, preto sa snazim dostat do najväcsieho obrazu. Prajem vela zdaru !
No dovolte aby som sa aj ja vyjadrila ano, je krasny, 1.rocnik a 1. semester, dala som vsetky skusky na 1. krat, 2. semester bol este krajsi, aj napriek anatke a vsetkym tym bludom. No len si pockajte, ked pride 2. rocnik, rozvrh taky, ze ste cely tyzden v skole, nejete, nespite, milion zapoctov, a cely letny semester nielenze dalsie predmety, ale 95 percent ludi este nema skusky zo zimy, robite si ich pocas semestra, pomimo to zapocty a seminarky, a aby nebolo toho vsetkeho dost, este aj z terminov pocas semestra su schopny vsetkych vyhodit. Dalsie terminy su v auguste. Cize, anorganiku urobi asi kazdy, velastastia v dalsom studiu, 1 rocnik je taky prijemny relax, ked este poznate vyznam slova spanok a relativne ziaden stres
A este nieco..necakajte, ze je to o len o chemii. Krasne vyhadzuju z parazitologie, mikrobiologie, a vlastne na ucenie chemie ani nemate cas take 2-3 tyzdne organika, na biochemku vam uz nezostava cas, ked vas vydrbu z organiky ani nemate termin, nehovoriac o tom, ked vas vyhodia aj z ostatnych skusok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@kaffa je to fajn skola, da sa v pohode zvladat, a ked ta co iba trochu bavi chemia kludne sa hlas
Po 2 a skoro pol roku moje ružove okuliare (ktoré som si nasadila v 1.smestri) sú už davno čierno čierne .... a prítomnosť viac než zúfala. Najhoršie zistenie je asi to, že hoc sa na skúšku učíš viac než 3 týždne (podotýkam, že na ňu máme 7 kníh po 200 strán .. ) a nespala by si ani minútu nemáš šancu zládnuť daný predmet ... Tak do ďalšieho štúdia Vám prajem veľa síl, veľa energy drinkov (na prebdené noci) a najmä trocha realizmu ....
a čo sa týka prijímačok sú také isté ... ja som ani jednu otázku nevidela z tých podkladov a som tam takže aj "stredoškolské" vedomosti postačia .... (dúfam, že tak o 2 roky sa vrátite k svojim príspevkom a pomyslite si "ach, staré dobré časy keď skúška z anorganiky sa zdala byť neuskutočniteľnou")