Zdravím, chcem vedieť, čo hovoríte školy v Ba a v Ke tí,ktorí tam študujete, či sa tam oplatí ísť, ako to vyzeralo na príjimačkách, ako je to s internátmi a tak... uvítam hocijaké info
Ahoj,ja som mal takisto záujem o štúdium farmácie,konkrétne v BA.Avšak,kedže som neposlal prihlášku v stanovenom termíne,nie vlastnou chybou,padlo to.Tebe by mohlo pomôcť to,že som si zisťoval info o tejto škole.Takže:
-prijímačky sa robia logicky z biológie a chémie ,počet otázok 1600 a 1600
-býva sa na internáte,kde sú niektoré izby zrekonštruované tie stály minulý rok okolo 2500 SKK a potom tie v kvázi ešte obyvateľnom stave cca 1500 SKK,v niektorých izbách plesne a trčiace drôty nie sú ničím výnimočné.
-býva sa v izbách po 2,s tým že kúpeľňa je spoločná pre určitý počet izieb
-labáky ktoré trvajú 4 a viac hodín,nie sú ničím výnimočné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
-prijímačky sa robia logicky z biológie a chémie ,počet otázok 1600 a 1600
-býva sa na internáte,kde sú niektoré izby zrekonštruované tie stály minulý rok okolo 2500 SKK a potom tie v kvázi ešte obyvateľnom stave cca 1500 SKK,v niektorých izbách plesne a trčiace drôty nie sú ničím výnimočné.
-býva sa v izbách po 2,s tým že kúpeľňa je spoločná pre určitý počet izieb
-labáky ktoré trvajú 4 a viac hodín,nie sú ničím výnimočné
-niektorý profesori sú svine
Ak ťa ešte niečo zaujíma,pýtaj sa
ale viacerí hovoria, že Košice sú čo sa týka všetkého oveľa lepšie vybavené tak asi dávam prednosť Košiciam.
A čo sa týka farmácie v BA:
- prímačky neviem, ja som na škole už 4 roky
- intráky sú dobré, najlepšie na žurky a ceny sú primerané na BA;
býva sa na bunke (10 ludí, 1WC,1 sprcha - v tom lepsom prípade; a na 2x2izbove a 2x3izbove postele)
- labáky sú min. 4h ale budete mať aj 10h. To len bude sranda.
- profesori su niektorí namyslený ale iný su fajnový to isté platí aj o docentoch
Odporúčam BA