cautej ja studujem na farme druhy rok a som zatial spokojna, bavi ma to a to je hlavne, aj ked musim povedat, ze vsetci okolo mna nadavaju preco sem isli( davaju man fakt zabrat, nie je to med lizat) ale ak vas to zaujima a myslite ze vas to bude bavit, tak je to fatk dobry odbor, mate uplatnenie... takze ak mate radi chemiu, odporucam, mne je tu dobre
to Myrush: zdravím, konečne tu je niekto kto chodí na farmačku
je to fajn škola, aj keď niekedy na nervy, ale je tu aj kopec srandy aaaa hej ak vás nebaví chémia tak na ňu radšej nechoďte lebo vás to omrzí. Mňa kedysi chémia bavila, ale teraz je to úplný opak...
cawte,ja som tiez na farmacke ale v hradci,ja tu zatial nemam ziaden pocit zeby na ans nejako tlacili,asi nas fakt chcu vela vyhodit tak nechvaju to ucenie na nas samych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
je to fajn škola, aj keď niekedy na nervy, ale je tu aj kopec srandy aaaa hej ak vás nebaví chémia tak na ňu radšej nechoďte lebo vás to omrzí. Mňa kedysi chémia bavila, ale teraz je to úplný opak...
decká poďte na farmáciu