Práve som videla film,ktorý si dovolím označiť za najlepší aký som doposial videla. Faunov labyrint...videl to niekdo?chcem evdieť váš názor...brutálny film...a tie príšerky jaaaj...
najlepšia tá príšerka s očami na stole to celý čas človek čaká kedy si ich dá do tých jamôk a on nie plné prekvapení!a dej!fantastické prvotné rozplývanie...
@matus33 Ono je to niečo medzi hororom, fantasy a drámou... ťažko povedať k čomu to má bližšie...
Inak sa mi to páčilo, akurát som bola trochu v šoku že to bolo občas dosť krutejšie/nechutnejšie než som očakávala, na prvý pohľad na mňa ten film totiž pôsobil ako rozprávka...
@13@felixviator .. presne. celý film som čakala,že ten faun spraví nejakú zradu a toho polovníka som chcela tiež spomenúť tam som sa prvý krát otočila. Druhý, keď doktor šiel rezať nohu.
Na každý pád to bol vinikajúci film. čakala som nejakú ďalšiu trapošinu o dieťati s veľkou fantáziou a čarovným svetom ale zostala som pri titulkách s otvorenou pusou, že Wau!
NECHCEM PREZRADZÁŤ DEJ TAKŽE AK TO NIKTO CHCE POZERAŤ TAK ĎALEJ RADŠEJ NEČÍTAJTE...
@galinka horor?nemyslím si že by to bol horor..necítila som takmer žiadny strach...možno trochu napätie keď ju skoro chytil za nohu ten oko-ruký alebo zhnusenie z toho generála zákerného!nemôže byť horší človek ako ten čo zabije dieťa...
Páči sa mi hlavne tá myšlienka...nie každý asi pochopí že sa jej to vlastne len snívalo...jej predstavy.napr. dvere nakreslené kriedou na stene sa v jej snoch otvorili ale keď našla v jej izbe tie dvere Mersedes tak to bola len krieda...mmm...no,to nieje podstatné
Ešte som chcela tú ropuchu spomenúť tam mi bolo ozaj zle keď vyvrátila celý svoj obsah
@ninca Málokedy narazím na film, ktorý je označený za horor a aspoň trochu by som sa pri ňom bála... väčšinou to je naozaj buď len napätie alebo sa dokonca smejem... takže toto by som nebrala ako faktor určujúci či to je alebo nie je horor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
najlepšia tá príšerka s očami na stole to celý čas človek čaká kedy si ich dá do tých jamôk a on nie plné prekvapení!a dej!fantastické prvotné rozplývanie...
(PS: nezabudnutelne ako si ten chlap sam zasiva pusu)
alebo keď tá kožnatá príšerka s očami na rukách požierala víly milé
Mal som to šťastie že som ho videl v (preplnenom) kine
Jo a ak sa ti páčil vizuál tých príšeriek tak ti odporúčam Hellboya...
Noo a hlavne sa teším na to že ten človek čo natočil toto ide robiť Hobita
Inak sa mi to páčilo, akurát som bola trochu v šoku že to bolo občas dosť krutejšie/nechutnejšie než som očakávala, na prvý pohľad na mňa ten film totiž pôsobil ako rozprávka...
A podľa mňa bola najhnsnejšia časť, keď ten chlapík rozbil fľašou tvár tomu poľovníkovi...
Na každý pád to bol vinikajúci film. čakala som nejakú ďalšiu trapošinu o dieťati s veľkou fantáziou a čarovným svetom ale zostala som pri titulkách s otvorenou pusou, že Wau!
Vrelo odporúčam
@galinka horor?nemyslím si že by to bol horor..necítila som takmer žiadny strach...možno trochu napätie keď ju skoro chytil za nohu ten oko-ruký alebo zhnusenie z toho generála zákerného!nemôže byť horší človek ako ten čo zabije dieťa...
Páči sa mi hlavne tá myšlienka...nie každý asi pochopí že sa jej to vlastne len snívalo...jej predstavy.napr. dvere nakreslené kriedou na stene sa v jej snoch otvorili ale keď našla v jej izbe tie dvere Mersedes tak to bola len krieda...mmm...no,to nieje podstatné
Ešte som chcela tú ropuchu spomenúť tam mi bolo ozaj zle keď vyvrátila celý svoj obsah