Neviete či sa dá nejakým spôsobom používať fb appka bez messengeru na windows phone ? Alebo nejaká neoficiálna aplikácia hlavne, by tam nebol messenger nutnosťou ?
@neviemsivybratnick appku máš osobitne. už aj na androide to funguje tak, že nemáš správy ale ťa to hodí do messengeru. samozrejme ak sa ti FB appka aktualizuje.
@igorv Ako to je na androide netuším a ako to je na WP som napísal, sám mám L930 a FB tam hneď bol, len messenger som musel doinštalovať .
Inak mne ani nepadá, ani neseká, práve naopak, všetko je stabilné.
@kosmiklove Ťažko povedať, nejak som si nevšimol predtým a väčšinou fotím nejaké dokumenty a také veci čo potrebujem, aby som nezabudol . Môžem porovnať s L920, ak ju ešte oživím, ale to je tak všetko .
@kosmiklove Jo, mám ho tam. Jediné čo sa mi v tomto zmenilo je to, že som tam mal aj starú a aj novú aplikáciu Lumia Camera a nejak sa to bilo, respektíve tá stará nefungovala.
Túto verziu by som chcela, mobil mám aj nastavený "United states" ale túto verziu fakt neviem stiahnúť, neviete, ako na to ? » m.windowscentral.com/facebook-and-in...
@kosmiklove tak nevyzerá akt. verzia. Toto sú staré verzie. Už asi polroka je to tak, že nie sú správy zabudované vo FB appke ale potrebuješ externú - messenger. Už to spravili aj s udalosťami, či s menežovaním stránok. Teda nejaká taká appka je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
oficial fb apku mam len na synchronizaciu kontaktov
messenger nepouzivam
mesendzer je uplne postacujuci, ved viac nez sprava/hovor ani neni nutne
:letim:
Ked uz, tak cez prehliadac
@9 internet exploder
alebo to je len na WP?
@efyks chudobný som neurazil si
Inak mne ani nepadá, ani neseká, práve naopak, všetko je stabilné.
preco nemozes chodit cez IE11 na mobilny web? je to rychlejsie a lepsie
Tú starú verziu už nenájdeš, je mi ľúto.