Klikni na stránku z ktorej chceš odísť, v pravo hore, pod titulnou fotkou pri kolónke NAPÍSAŤ SPRÁVU máš to také koliesko ktorým sa väčšinou označujú nastavenia ...klikneš na to a vo výbere sa ti okrem iných objaví aj ,,Nepáči sa mi to,,
ach ľutujem časy kedy som sa pridával do všetkých skupín, ktoré mi na očiach bili : disappointed: ale u mňa vedú zaujimavosti, úsmevík, haluze, a pod. ale aj super skupina je cestu si nájdem alebo spravím, pekné citáty tieto skupiny rád vidím
@mariquittka ano to som už robila a vymazala som tým možno 300 stránok ale teraz ked na to kliknem tak to už vobec nejde musim to po stránkach vymazavať ako blbá :/
ja sa neodstraňujem často zo stránok, ale ako máš na nástenke môžeš si tam nastaviť aby ti už neukazovalo príspevky od tej stránky a svoj like tam necháš, ale spam už mať nebudeš
btw všimli ste si, že najviac spamujú stránky s najväčším počtom lajkov? stránky čo majú nad 10.000 lajkov..nie aby si to vážili..to posraté PostCron a HootSuite či ako to je úplne všade
@nathal Ak máš tú časovú os, tak sa dostaň na to, kde máš stránky ktore si lajkla. Tam máš hudbu, knihy a tak a pod tým je že ďalšie stránky, ktoré sa vám páčia. Na to keď klikneš, tak ti to otvorí také okienko a tam to môžeš rýchlo pooznačovať ktoré už nechceš. Len neviem či mi to tak nejde len kvôli tomu že ich tam mám málo, ale skús
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale asi nijako,budeš strašiť v archívoch naveky
pár vyvolených by som si nechal..ale inak nech sa to prace
ale budeš to asi musieť robiť ozaj po jednom.