FEI STU Priemyselná informatika alebo EU BA Zahraničnoobchodné podnikanie...?
momentálne študujem na FEI-ke, no uvedomujem si, aké náročné toto štúdium je a tak sa zamýšľam, či nie je lepšie sa vydať jednoduchšou cestou, a to EU BA... vyštudovala so
Ak máš dokonca aj priemyselnú informatiku, tak máš uplatnenie veľmi vysoké. Rozhodne oveľa väčšie ako na EU. A ak si sa už dostala do druhého ročníka, ťažšie to už nebude
@piter09 písal som, že to nebude ťažšie. Nie že to bude ľahšie. A odkial to viem? Nuž, chodí mi tam hneď niekolko kamošov a zvažujem túto školu i ja (konkrétne priemyselná informatika alebo strojnícka škola mechatronika). A čo mi kamoši hovorili. V ďalších ročníkoch to neni o nič ťažšie. Takže tak. Dokonca je to neskor i o trošku ľahšie nakoľko im vypadnú najhoršie predmety.
@panpeterpan - letný semester sa mi akosi nevydaril preto premýšľam nad zmenou odboru, z aplikovanej informatiky na priemyselnú... nepadla som si až tak do oka s programovaním
to naozaj neviem, asi si málo všímavý voči dievčatám na FEI-ke
@alexandra616 ked toho programovania je na FEIke sakra malo, ked si vyberies aplikacnu domenu ITvR. A ucis sa v podstate to iste, co sa ucia na priemyselnej, akurat ze mas viac hodnoteny titul z aplikovanej
Keby sem napises, ze potrebujes pomoc s kodenim na FEI, mohli sme ta to doucit. Resp. feiportal a skupina fei na facebooku ti nic nehovoria? S takouto fotkou si nemusela ani nic kodit, secko by ti spravili nasi junaci
Ani nie, v poslednej dobe vas je tam celkom mnoho, tak sa obcas aj pozeram okolo seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak máš dokonca aj priemyselnú informatiku, tak máš uplatnenie veľmi vysoké. Rozhodne oveľa väčšie ako na EU. A ak si sa už dostala do druhého ročníka, ťažšie to už nebude
@piter09 písal som, že to nebude ťažšie. Nie že to bude ľahšie. A odkial to viem? Nuž, chodí mi tam hneď niekolko kamošov a zvažujem túto školu i ja (konkrétne priemyselná informatika alebo strojnícka škola mechatronika). A čo mi kamoši hovorili. V ďalších ročníkoch to neni o nič ťažšie. Takže tak. Dokonca je to neskor i o trošku ľahšie nakoľko im vypadnú najhoršie predmety.
@alexandra616 uz ked si na fei a prechadzas, tak to nemen. Kazdy rok je to zle, ale po case si zvyknes na aj na to rozsirenie kokotizmu....
jak to, ze som ta tam nevidel?
to naozaj neviem, asi si málo všímavý voči dievčatám na FEI-ke
Keby sem napises, ze potrebujes pomoc s kodenim na FEI, mohli sme ta to doucit. Resp. feiportal a skupina fei na facebooku ti nic nehovoria? S takouto fotkou si nemusela ani nic kodit, secko by ti spravili nasi junaci
Ani nie, v poslednej dobe vas je tam celkom mnoho, tak sa obcas aj pozeram okolo seba