Neprehodnocuj nic. Proste tam skus ist, povedz si, ze zamakas viac ako doteraz a dokazes dat aj FEI-karsku matiku. Ked naozaj chces, tak to das. A aj keby si za tie 3 semestre mal zvladnut tolko, co ostatni za 4. No a? Co si o nieco horsi?
fundovane ti poradit neviem, ale mas odo mna za to, ze si konecne jeden z mala co sa pyta konkretne, a AZ po tom, co si sam zistil dostupne info na nete - a nie stylom - da sa zvladnut fei/fiit? inak v mojom okoli mam minimalne 2 ukazkove priklady ze makat treba, ale zvladnut sa tie fakulty daju, ak mas motivaciu a vytrvalost...
@willbebetter som jeden z nich? sooooooooom? ( a viem kto je druhy asi )
no chlape, tak ti poviem, ze ja som mal na strednej matiku tazku, ked som maturoval este boli derivacie a integraly v tom, rok po mne zrusene, ... bol som priemer a musel som na FEI zabrat a to na AI mame len 2 semestre ( no ako su este veci ako diskretna, potom ratanie algoritmov a keksy a kktiny ) ... kazdopadne ak si pripraveny zabrat, pojde to, ale rataj s tym, ze je to o tom vyratat vela prikladov, cvik chytit, zavriet sa na 8h pred zapoctovkou a ratat, ratat, ... ale mr. Satko ci Marko su fajn prednasajuci, aj ked myslim, ze Satko bue koncit, co bude velka skoda legendy
@matwejo ano, aj som ta chcela otagovat, ale nevedela som ci sa chces este vyjadrovat do tychto for aj toho druheho si uhadol, k tomu byvaly je tiez FEIkar, ale toho som vynechala lebo uz nie je v mojom okoli
@willbebetter aale to su podla mna take rumors ako vzdy, on sam hovoril, ze prestane ucit po 3tej mrtvici, uz mal dve, ... kazdopadne Satko mal vzdy skor FIIT a AI nas, automobilakov neviem ci by on ucil aj tak, skor Marko, alebo kkt. Brilla, toho im neprajem teda
willbebetter: dakujem za palec. Maš pravdu v tom, že väčšina ludi len napiše čo chcu vediet, a nič si nezistia...su proste lenivy...
viikush: pod na FEI, nech tam mame aj nejake baby. Teraz mame na strednej len jednu jedinu babu na celej škole...dost nam to tam chyba
aky odbor chceš isť na FHI?
a čo sa tyka ostatnych, tak dakujem, za rady. aj ty 2 čo ste tam študovali tak napište volačo...trebars o tom Satkovi či Markovi či ako sa vola (myslim že to je Doc. Marko, ale nie som si isty).
matiku spravi tak 20%-30% ludi mozno ani tolko ako pocujem kazdym rokom horsie...
mozno k vam buduci rok prejdem na automobilovku, mate menej matiky - 3 semestre, fyzike su dve, dovod matiku-fyziku ucia ti normalnejsi na skole v tomto odbore.
Musis zamakat, treba najst ludi co tam prisli studovat, ze to so skolou myslia smrtelne vazne, nestaci sa len snazit ! nato pozor, feika aj fiitka patria medzi velmi "speci" skoly v porovnani s ostatnymi sam uvidis... ked tam budes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
GO GO GO!
nemyslim si, že som horši, len som chcel vediet jak to je s tou matikou a volačo aj o škole
no chlape, tak ti poviem, ze ja som mal na strednej matiku tazku, ked som maturoval este boli derivacie a integraly v tom, rok po mne zrusene, ... bol som priemer a musel som na FEI zabrat a to na AI mame len 2 semestre ( no ako su este veci ako diskretna, potom ratanie algoritmov a keksy a kktiny ) ... kazdopadne ak si pripraveny zabrat, pojde to, ale rataj s tym, ze je to o tom vyratat vela prikladov, cvik chytit, zavriet sa na 8h pred zapoctovkou a ratat, ratat, ... ale mr. Satko ci Marko su fajn prednasajuci, aj ked myslim, ze Satko bue koncit, co bude velka skoda legendy
+ moj best friend konci FIIT tento rok.
je vas dost celkovo a Satko fakt konci?
ty si presne aky odbor? sak uz sa stracam v tom
keď sa nerozhodneš pre FEIku , možno sa vidíme na FHI na Eube, lebo to je moja priorita
viikush: pod na FEI, nech tam mame aj nejake baby. Teraz mame na strednej len jednu jedinu babu na celej škole...dost nam to tam chyba
aky odbor chceš isť na FHI?
a čo sa tyka ostatnych, tak dakujem, za rady. aj ty 2 čo ste tam študovali tak napište volačo...trebars o tom Satkovi či Markovi či ako sa vola (myslim že to je Doc. Marko, ale nie som si isty).
matiku spravi tak 20%-30% ludi mozno ani tolko ako pocujem kazdym rokom horsie...
mozno k vam buduci rok prejdem na automobilovku, mate menej matiky - 3 semestre, fyzike su dve, dovod matiku-fyziku ucia ti normalnejsi na skole v tomto odbore.
Musis zamakat, treba najst ludi co tam prisli studovat, ze to so skolou myslia smrtelne vazne, nestaci sa len snazit ! nato pozor, feika aj fiitka patria medzi velmi "speci" skoly v porovnani s ostatnymi sam uvidis... ked tam budes