no ona byva vo voliere vonku.. a ozaj som si myslel ze to uz nemava az dneska som nasiel volieru zababranu od krvy tak som ju pustil ci nie je zranena ale nie...nechcem zbytocne chodit za veterinarom ak to je bezna vec... a tiez sa kustik hanbim hovorit o tychto veciach
10 ročna ? presne ako moja zomrela v tomto veku na rakovinu :´( a ta už od 8mych rokov nemala. chuďa, tak dlho sa trápila a my sme na to nevedeli dojsť
@fleur1301 ak ja netvrdím že to nie je normálne ale aj tak ti tampóny nekúpim príď na kávičku a ja ti ukážem že som 23 roční a schopný hovoriť aj na tieto témy ... no proste nejde o moje dievča (ktoré nemám ) ale o moju fenku vlčiaka hh o jej pohlavnom živote nezvyknem hovoriť
@fleur1301 Tak ale ja nie som chlap akého si videla podľa mňa sú takéto témy sexy ..nie žeby som bol nejaký uchyl no už len pre to že je to 100% ženské a ani žiadny gay kramy nemáva i keď ...
My sa určíte nepoznáme o tom môžeš byt presvedčená i keď neviem ako vyzeráš ... tvoj avatar to oko a kúštik tvare to si ty?
Ľutovať nemusíš chyby sa robia každý deň a sú tu preto aby sa človek poučil a napravil teda zdravím pána manžela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a býva dnu alebo von? lebo je možné, že si nezbadal že mala predtým ak je vonka a mala nejaké slabšie.
@barb95 síce máme tiež pravdepodobne rakovinu, ale hárame stále...
mohol si nezbadať, prípadne sa mohla len raz ročne, hlavne ak je vonku, je dosť možné že sa na jar a potom už nie kvôli zime.
a diky komentar
ale ja som si to uz nevsimol ozajj tie 2 roky....
takze moze mat tak stara fena stenata? to som nevedel. som myslel ze to uz nejde.
Ale neviem, čo by na to povedal môj manžel Ktorý mi už, mimochodom, párkrát takéto hygienické záležitosti kupoval a prežil to
dost skoro si sa vydala ani sme sa nestihli poznat ..
Čo ty vieš, či sa nepoznáme?
Tak, tak, pravdu máš, teraz to budem ľutovať do konca života
My sa určíte nepoznáme o tom môžeš byt presvedčená i keď neviem ako vyzeráš ... tvoj avatar to oko a kúštik tvare to si ty?
Ľutovať nemusíš chyby sa robia každý deň a sú tu preto aby sa človek poučil a napravil teda zdravím pána manžela
Áno, to som ja. Ja nemám čo naprávať, som šťastne vydatá