@mernose - keby som len vedel ako sa to volalo naozaj ale boli to taký plastový panáčikovia s príšlušenstvom... väčšinou to boli stavbári, policajti, sanitári, také bežné povolania. úplne jednoduchá hračička pre decká
ja som zazil kvalitnu eru ceciek.. hravali sme ich na rozne sposoby do dzulika - defekty v betone - diery, o stenu a pod pamatam sa, ze sa takto spoznalo velke mnozstvo ludi.. skoda, ze dnesne deti sa tomuto nevenuju, ved to je kultova vec..
tamagoci.. mal som ho asi dva dni.. zomrelo a uz nefungovalo, ci c
tatrovky.. jasne.. velka umela tatra na ktorej som sa prehanal okolo panelaku a rozbil som si pritom koleno.. fajne
chveva merkura som tiez nikdy nezvladal.. ale mame ho dodnes
Tatrovke dávam prednosť lebo mi možno zachránila život.. keď som bol maličký namna padla železná skriňa,len chvalabohu padla na Tatrovku a mne len rozbila hlavu ale keby jej nebolo, ktovie čoby bolo somnou
@ aj ja som mal tamagochi... a tiez som ho pokazil ... dajak sa mi podarilo stisnut tie tlacidla dnuka takze som uz nemohol nic robit.. len som sa bezbranne pozeral ako umiera... aaach TRAUMA!
a kde je PC? xD
pacmaan... vlaciiiiik.... neverhood... juj to boli hry xD
xixi niektore decka maniacli na pieskovisku xD ine za pc s tatikom xD
ale z tych moznosti tamagochi xD moje uplne perve este doteraz funguje xD jjuj xD
neprekonatelni su plysaci velki makki chlpati macovia a psy a tu chevu som mala celkom rada...a este taku ako keby autodrahu, ale to bola iba taka plastova skladacka
ja som sa hravala najviac asi s barbie a nejakymi babikami inymi...potom moncici, lego, pogy , tamagoči...hocicooo...chcela by som byt este decko normalne
Boze ako ste mohli zabudnut na pokemonov netvarte sa ze vy ste to doma nemali v supliku nezbierali nalepky albumy a nevsyavali rano o siestej v sobotu aby ste nezneskali eša... to akoby ste sa tvarili ze ste nepozeravali beverly hills
Ale inak by som rada hlasovala za moznost xylofon len tak zo spomienky
no, ja som sa hral so vsetkym moznym: tatrovka je samozrejmost , cecka tiez.. hehe...
chevu som staval ako saleny, ale neskor uz prislo lego, ktore mam na policke doteraz, ale uz som za tym...
potom ANGLIČÁKY!!! to bolo niečo si pamatam ako som isiel s kamosom a jeho dedom do Kosic do Tesca (vtedy bol este len OD na Hlavnej) aby som si kupil novy anglicak
Tamagoci som mal, dokonca aj zil, ale raz mi musel vypadnut z vrecka, lebo som ho uz nikdy nenasiel...
aj rubikova kocka je super, ja som to vyhrala tak ze som tie farebne nalepky prelepila aby bola na kazdej strane len jedna farba alebo moj hummer na dialkove ovladanie, co som dostala ked som mala asi 9 rokov a priniesli mi ho z rakuska, lebo tu take nepredavali chcem byt deckoooo!
Tamagoči ma akosi obišlo, ja som sa radšej hrávala so živými zvieratkami(mačky, sliepky
Ja v podstate ani neviem, ktorá hračka je pre mňa nadčasová, hrala som sa so všetkým
merkur bol bohovský! lepší ako lego!
pri ňom som začínal objavovať fyzikálne princípy napätia, a tie konštrukcie sa dali "poškodzovať" a "rozbíjať" oveľa postupnejšie a zábavnejšie ako legové veci...
také naj hračky boli asi hojdací koník, potom si pamätám na takého veľkého ružového pantera - som sa s ním učila tancovať potom takisto tamagoči ktoré mi nikdy dlho nevydržalo, a furby, to bola vtedy mánia, každý ho chcel a samozrejme omaľovánky a ešte taká nejaká stavebnica čo mala veeľa dielov takých modrých s takými drážkami a sa z toho dali robiť všelijaké veci, a boli tam aj kolesá, som si z toho raz vyrobila vozík na vozenie hračiek to boli časy
tmagoči som nidny nedostala ale trasne dlho som ho cela ale neviem kde ho dostat
AAle skor myslim ze DREVENA KACKA! lepsie povedane plastova a v tejto modernej dobe : mobil
@60@lawey - myslíš tú takú žltú s oranžovými kolieskami a držadlami? tá bola tiež legenda som sa na nej vozila tak dlho až začali vypadávať tie šrúbky z koliesok
no uplne ze moncicaci a potom gulicky , ja som mal asi 5 moncicakov, ale som vsetkych stratil, abo zabudol v autobuse, tie svinske autobusy a potom sa uz nenasli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
tamagoci.. mal som ho asi dva dni.. zomrelo a uz nefungovalo, ci c
tatrovky.. jasne.. velka umela tatra na ktorej som sa prehanal okolo panelaku a rozbil som si pritom koleno.. fajne
chveva merkura som tiez nikdy nezvladal.. ale mame ho dodnes
a človeče nezlob sa je kde?
pacmaan... vlaciiiiik.... neverhood... juj to boli hry xD
xixi niektore decka maniacli na pieskovisku xD ine za pc s tatikom xD
ale z tych moznosti tamagochi xD moje uplne perve este doteraz funguje xD jjuj xD
Ale inak by som rada hlasovala za moznost xylofon len tak zo spomienky
A náhodou ja som ich nezbieral Ako jediný z triedy
ale mna napadlo este Mončiči to bolo moje oblubene
chevu som staval ako saleny, ale neskor uz prislo lego, ktore mam na policke doteraz, ale uz som za tym...
potom ANGLIČÁKY!!! to bolo niečo si pamatam ako som isiel s kamosom a jeho dedom do Kosic do Tesca (vtedy bol este len OD na Hlavnej) aby som si kupil novy anglicak
Tamagoci som mal, dokonca aj zil, ale raz mi musel vypadnut z vrecka, lebo som ho uz nikdy nenasiel...
Ja v podstate ani neviem, ktorá hračka je pre mňa nadčasová, hrala som sa so všetkým
pri ňom som začínal objavovať fyzikálne princípy napätia, a tie konštrukcie sa dali "poškodzovať" a "rozbíjať" oveľa postupnejšie a zábavnejšie ako legové veci...
AAle skor myslim ze DREVENA KACKA! lepsie povedane plastova a v tejto modernej dobe : mobil