Čaaute všetci Velmi by nás zaujímali vaše názory na festivaly SUMMER 2006, ktorý je cenovo najvýhodnejší, čo sa týka slovenských kapiel (takých známych) a môžte hodiť tip na cenovo prístupný DD som švorc.
Po minuloročnej úspešnej premiére sa aj tento rok uskutoční v rekreačnej oblasti Duchonka letný festival Orange Music Summer Duchonka.
Na Duchonke sa hudobným fanúšikom predstaví 40 interpretov a 200 účinkujúcich. Medzi nimi Desmod, IMT Smile, Gladiator, No Name, UKND, Stereo, Vetroplach či Zuzana Smatanová a Katka Knechtová so skupinou Peha. Na festivale sa predstavia aj minuloroční finalisti súťaže Slovensko hľadá SuperStar - Samuel Tomeček a Martin Kelecsényi a aktuálna "Superstar" Peter Cmorik.
mnoo.. poradila by som ti Zakovic Open.... ale uz bol, takze smola... mozno nabuduci rok... je celkom cenovo pristupny : tento ro to bolo v predpredaji len 350 sk...
noo poradila bi som TOSCHIBA SUMMER BEATCH NA RUDAVE (Malacky) ale ten uz bol...za 330sk na tri dni aj s kempom..bolo fakt dobre..kapely vynikajuce..a teras sa chystan 5.8. na bee&free techno party na Zlatych pieskoch..fakt sa tam tesim anakoniec sa tam nic neplati takze cenovo vyhodne..heh..to su len moje rady..rozhodnite sa sami..
: disappointed:ale ked ces jasne slovenske tak potom nic,aj ked tam je par slovenskych...ete som tam nebola cez noc,ale vypadalo to zatial dost dobree....len strasnyyy bordeeL ale patri to k tomuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sak cekni www.hiphopfest.sk
urcite to bude najlepsi fest tohto leta
Orange Music Summer Duchonka (11. - 12. august)
Po minuloročnej úspešnej premiére sa aj tento rok uskutoční v rekreačnej oblasti Duchonka letný festival Orange Music Summer Duchonka.
Na Duchonke sa hudobným fanúšikom predstaví 40 interpretov a 200 účinkujúcich. Medzi nimi Desmod, IMT Smile, Gladiator, No Name, UKND, Stereo, Vetroplach či Zuzana Smatanová a Katka Knechtová so skupinou Peha. Na festivale sa predstavia aj minuloroční finalisti súťaže Slovensko hľadá SuperStar - Samuel Tomeček a Martin Kelecsényi a aktuálna "Superstar" Peter Cmorik.
ale bolo tam strasne dobre.. vynikajuce kapely
Jedine ze za to zacalujes majland.. ale oplati sa
: disappointed:ale ked ces jasne slovenske tak potom nic,aj ked tam je par slovenskych...ete som tam nebola cez noc,ale vypadalo to zatial dost dobree....len strasnyyy bordeeL ale patri to k tomuu