no na Grape ja nezabudnem asi nikdy. hlavne na Modestep to bol asi naj koncert roka 2012 pre mňa, nezabudnuteľný zážitok, to čo tam vyvádzali..som bola ešte týždeň rozlámaná.
Minulé leto som navštívila len jediný fest (na úkor dvoch veľkých koncertov) a tým bol Uprising. Najsamsuper atmosféra, páčili sa mi všetky vystúpenia, ktoré som stihla zhliadnuť, ale najviac ma dostali Max Romeo, Rocky Leon a Irie Révoltés.
Submotion Orchestra mali uzaaaaaaaaasnu atmosku po burke , The Kooks boli super a moc pozitivni, vitanie slnka so skupinami je uplne naj , a dalej si nespomeniem normalne
@tasha5 inak to je na tom to vtipne, že mne akurat tie handry čapli alebo ich rozjebali do vody niekam a kamoške kluče aj doklady nechali, ale zmizli jej lieky, okuliare a pršiplašť
@zusss to je , veru kurva zivotna ironia jak vzdy, ... ale moje kratasky mi nevratili a skulky , doklady okaslat ale fotaaak, . no a prsiplast to je ozaj nic
prvy krat som bol vlastne tento rok (no minuly) na takom vacsom festivale aj to sa neda povazovat za dost velky asi v MA Fun radio Dohoda ci jak sa to vola no ale zeby som sa tam nejako vyblaznil sa povedat neda najprv nuda lebo kamarat s ktorym som tam bol ani nepil ani nic a potom uz som len najebany lezal na trave ale tak mne sa este asi nikdy nic nevydarilo co sa da robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ešte Example.