Ahojte chcela by som fialové vlasy, mám hnedé a chcem sa spýtať ako sa najjednoduchšie dostanem k fialovým. Počula som aj o fialovej vodičke do úst ževraj vlasy zafarbí. Prosim poraďte. A páči sa takéto niečo chlapcom?
ta fialova vodicka je gencianova violet a obavam sa, ze vlasy sa s nou farbit nedaju... pouziva sa max tak na vytiahnutie ,,kukuricovej" blond farby do odtiena platiny, staci par kvapiek do vedra s vodou ale ak to prezenies moze do chytit do siva az fialova.
tak to skusis prehnat? myslim, ze tudy cesta nevede... ak chces skusit nejaku salenu farbu na prirodzene vlasy to velmi tazko chyta, niekedy je nutne vytahovat farbu peroxidom ale pri tom si velmi lahko mozes uplne znicit vlasy. a to hovorim farbach a nie o fialovej vodicke takze odporucam na poprvy neriskovat a ist radsej ku kadernicke
@artlover tak to som rada, ze som aspon niekoho niecim obohatila hej, skusila som to na sebe este ked som bola blond a funguje to ale musis naozaj opatrne, iba par kvapiek @patrixo tak ja som tiez chemik ale radsej sa tym moc nechvalim
@narazuvzdornaa neviem, ci jej na hnede chyti...aj pod permanentnu radsej odfarbit. Este keby mala blond tak dajme tomu.
Ja ked som mavala tyrkysove tak som mala popici farbu nejaku, ale ani za boha si neviem spomenut, ako sa volala
ja som si normálne kúpila sayoss zosvetlovač na vlasy (ten najsilnejší - 13), a potom manic panic ultra violet, síce sa to vymývalo ale do dosť krásnych perleťových odtieňov čiže to bolo fakt aspoň dva týždne pekné
inak si nemyslím, že nejaká fialová vydrží dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@patrixo tak ja som tiez chemik ale radsej sa tym moc nechvalim
Ale farbi to jak svina vsetko a je to myslim potencialne karcinogenne.
Ak chces sytu tmavu fialovu, Kallos KJMN ma permanentnu (cize bez predosleho odfarbenia), kupis online.
Ja ked som mavala tyrkysove tak som mala popici farbu nejaku, ale ani za boha si neviem spomenut, ako sa volala
inak si nemyslím, že nejaká fialová vydrží dlho