Otázka pre tých ktorý sa aspon trochu rozumeju autám.
Rozmýšlam nad kúpou FIATA BRAVO II ..a chcem sa spýtať tých čo ho vlastnia alebo o nom dačo počuli že čo je to vlastne za auto..prípadne mi poradte nejaké auto do 4000€ diki
@exonr kolega ma punto 2009 a povedal ze by si to uz nekupil, vrzga to tam uz vsetko a to ma nejakych 56 tisic km. A ja osobne mam skusenosti s lineou-punto sedan a ta mala cez 70 tisic km a bola uztiez vpolcase rozpadu....
čo ja viem to je úplne jedno čo kúpiš, skôr je dôležité v akom to bude stave aké budú náklady na údržbu a ako sa o auto budeš starať niekomu stačí aj Felicia za 300 eur a je človek šťastný ako blcha a niekto sa neuspokojí s limuzínou za 100 000 ... ja som vždy radšej kúpil auto ktoré bolo triedou vyššie aj ke´d viac používané a staršie .. takže ti v tomto asi poradím len toľko že si vyskúšaj viac áut a niečo si o nich prečítaj a vyberaj z viac kusov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nekazi sa to tolko. Nabehanych cez 191K Km .
Teraz protestuje prevodovka.