Ahojte, rozmýšľam nad prihláškou na priemyselnú informatiku (FEI) poprípade klasickú informatiku na FIIT-ke a v neposlednom rade nad počítačovými a komunikačnými systémami a sieťami, kto máte skúsenosť čo je lepšie alebo v čom je rozdiel, pokojne napíšte
Ja chodím do Ostravy na FEI a odbor informační a komunikační technológie a som celkom spokojný...síce je to dosť o programovaní ale ak chceš IT,tak skús Brno...to je tiež v pohode...ak teda nechceš ostať na Slovensku. O FIIT ti neporadím nič,keďže nemám skúsenosti.
kdesi som to videl na FB alebo v diskusií, ak chceš zničiť maturantovy život pošli ho na FIIT, myslím že písal že FEI je trochu ľahšia a ak niesi na 100% do učenie chut vôla tak tam nechoď a ešte ak ti nejde matika na 1000%
@dorriatko priemyselná informatika je informatika pre priemysel. učíš sa o regulátoroch, systémoch, automatizácii, PLC a podobne. S normálnou informatikou to nemá veľa spoločné. Klasická je viac o programovaní v bežných jazykoch, sietiach atp.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja chodím do Ostravy na FEI a odbor informační a komunikační technológie a som celkom spokojný...síce je to dosť o programovaní ale ak chceš IT,tak skús Brno...to je tiež v pohode...ak teda nechceš ostať na Slovensku. O FIIT ti neporadím nič,keďže nemám skúsenosti.
Inak ja mám celkom k priemyselnej informatike blízko tak ak ťa niečo zaujíma kľudne sa pýtaj
len som sa chcela spýtať možno aký je rozdiel medzi priemyselnou a "klasickou" informatikou
Tu to máš v kocke o priemyselnej informatike.
» www.kar.elf.stuba.sk/priemyselna_inf...